dimarts, 19 de juny del 2012

ANDÚJAR (PSOE) ALZIRA NECESSITA UNES FESTES DIGNES


Andújar considera què Alzira com a capital de comarca ha de ser una ciutat en què les seues festes patronals atraga els veïns i veïnes dels pobles de la contornada, per a moure l’economia. Segons explica Andujar, “la Sra. Alcaldessa demostra en això poc d'interés, tant li fa si els comerços i l’hostaleria funcionen o deixen de funcionar, li és igual  que tinguem més de 5.500 persones desocupades”.
El regidor socialista Faustino Andújar, assenyala que enguany, el Sr. Fita, seguix sense entendre que la nostra ciutat necessita unes festes dignes. “Pren decisions del tot equivocades i s’excusa amb la crisi”.
El dirigent socialista manifesta que Alzira, sempre ha sigut un referent per les seues festes i ara som una ciutat que a ningú li abellix visitar, perquè no s’oferix cap atractiu. Actualment, durant l’any, s’estan gastant els diners en les actuacions de Bisbal, Presuntos Implicados, Ángela Carrasco, Luis Piedrahita, etc. quan realment el que haurien de fer és no deixen morir les nostres festes.
Andújar declara que al grup socialista han arribat queixes que enguany l’Ajuntament no deixara que les falles munten els “Barets”, que han sigut una de les formes d’animar les festes sense cost i al mateix temps eren una font d’ingressos per a les comissions falleres.

El responsable socialista denúncia que no és correcte que les actuacions per a les festes patronals siguen contractades pel regidor responsable de festes Sr. Fita. “Que ha demostrat en estos anys, la seua poca capacitat perquè les nostres festes tinguen atractiu. La Sra. Bastidas i el govern del Partit Popular a Alzira, en estos últims anys estan destacant per convertir a la nostra ciutat, en una ciutat de tercera categoria”.
L’edil socialista recorda que el seu grup en dos ocasions ha proposat crear una comissió de festes en què participen les entitats festives de la nostra ciutat, com la Junta Local Fallera, la Junta de Germandats, La Confraria del Lluch i la Coordinadora de Festes de Barris. A les que, segons declara Andújar; “el Sr. Fita, desprecia afirmant que mai s’arribaria a un acord”.
Segons Andújar amb aquesta Comissió de treball segur que tindríem les millors i més econòmiques festes en estos temps de crisi. Però este tipus de propostes no són les que vol el Partit Popular, ni el Sr. Fita, ni la Sra. Bastidas. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada