dijous, 10 d’octubre del 2013

PRESENTACIÓ CLUB DE FUTBOL SALA CARCAIXENT, FUTSACAR



 El passat dimarts 8 d’octubre va tindre lloc a Carcaixent la presentació del Club de Futbol Sala Carcaixent i dels seus equips Infantil, Cadet i Juvenil. l´Acte va comptar amb una gran presència de pares, mares, familiars i amics, que els van acompanyar en aquest dia tan important per al club.
El futbol sala és un esport molt practicat a Carcaixent. Són molts els xiquets i les xiquets que participen en les competicions organitzades per les Escoles Esportives Municipals en esta modalitat esportiva. I el nostre club germà, el Futbol Sala Carcaixent porta molt anys organitzant les lligues locals amb un notable èxit de participació.


El Futbol Sala Carcaixent, més conegut pel seu acrònim Futsacar va disposar fa anys d’equips federats, tant en categories inferiors com també en sèniors. Van ser molts els èxits aconseguits per estos equips, però per diferents motius fa anys que deixaren de competir. I Carcaixent va deixar de disfrutar del futbol sala federat.
Fa uns mesos es van reunir un grup de mares i pares, i també de tècnics del Futbol Sala Carcaixent per tal de tornar a posar en marxa este apassionant esport al poble. “Responíem a una necessitat d’un grup de xiquets provinents de les Escoles Esportives Municipals i que volien seguir practicant el futbol sala encara que a un nivell diferent”, expliquen des del club.
La nostra voluntat era la de recuperar el nom del Futbol Sala Carcaixent, però per raons federatives i de Conselleria no poguerem fer-ho, i haguerem de crear un club nou, conservant això sí l’històric nom de Futsacar”.
Ara. El club de carcaixent comença a caminar amb tres equips en categories inferiors, més concretament Infantil, Cadet i Juvenil, i amb moltes ganes se seguir treballant per aquest esport al poble.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada