dijous, 19 d’abril del 2012

EL PSOE D´ALZIRA DENÚNCIA QUE ELS AJUSTOS EN SANITAT SÓN UN NOU ENGANY DE RAJOY I DEL PARTIT POPULAR

Fernando Pascual

El secretari d’Organització dels socialistes d’Alzira, Fernando Pascual, considera que el "recetazo" anunciat pel Govern del Partit Popular de Rajoy, és un nou engany, que penalitza els pensionistes i als malalts crònics.
Pascual considera un despropòsit la forma de retallar drets del Consell Territorial de Salut que farà que els pensionistes paguen el 10 per cent dels medicaments i que els treballadors augmenten del 40 al 50 o 60 per cent el que abonen per les medicines.
Segons Pascual estem assistint al genocidi de l’estat del Benestar, el Partit Popular ha enganyant a molts ciutadans.
El dirigent socialista manifesta que la mesura sobre medicaments és, una vegada més, contra els ciutadans que pitjor ho estan passant. D’altra banda es pregunta on està la confiança d’un Govern que retalla 10.000 milions en sanitat i educació i anuncia copagament farmacèutic per a jubilats.
Pascual afirma que El Govern del Partit Popular va mentir en assegurar primer que mai hi haurà copago i després liquiden el sistema de salut públic, universal i gratuït.
Pascual recorda que el Partit Popular ha negat una vegada i una altra el copagament, va dir el senyor Rajoy en campanya electoral que retallaria de totes parts menys en Sanitat i ací estan els retalls i ací està el copagament i el repagament. És verdaderament greu que el PP torne a acudir a la mentida i a la injustícia social.
El responsable socialista anuncia que des de l’Agrupació d’Alzira, iniciaran una campanya informativa per a desemmascarar al Partit Popular, per les mentides que han estat dient mentres la Sra. Bastides, està callada sense defendre els ciutadans s'Alzira.
Segons Pascual els socialistes rebutgem el copagament farmacèutic anunciat pel Govern, és una mesura que busca desmantellar el sistema públic de salut, modificant el model d’accés als fàrmacs que teníem consolidat i és injusta, perquè castiga especialment als sectors més vulnerables, és a dir, als pensionistes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada