dijous, 19 d’abril del 2012

“CONEIX LA RIBERA”, LA PRIMERA FIRA DE TURISME.

El centre comercial Ribera del Xúquer de Carcaixent acollirà aquest cap de semana les activitats i estands de la primera Fira de Turisme de la comarca, “Coneix La Ribera”, organitzada per Riberaturisme i patrocinada pel patronat provincial de Turisme València Terra i Mar.
Des de la inauguració de l’esdeveniment, divendres a les sis de la vesprada, fins a la cloenda, el pròxim diumenge, els visitants podran conéixer l’oferta lúdica, cultural i turística de la comarca i tastar alguns dels productes típics. 
Per la seua banda, els ajuntaments d’Algemesí, Carcaixent, Sueca, Sumacàrcer i Cullera exposaran en els estands els seus valors i atractius turístics per a atraure visitants a les seues localitats. En aquest sentit, també estarà present Ruralxúquer, l’associació d’empreses turístiques de La Ribera. Segons el president de Riberaturisme, Baptista Ferrando, “amb aquesta fira volem fomentar el turisme intern; que la gent de la comarca conega el patrimoni i l’oferta cultural i d’oci dels pobles veïns i ho tinga en compte a l’hora de planificar excursions i visites curtes”. 
Per a completar l’oferta d’activitats, cada vesprada a les 19 hores, diverses manifestacions culturals i lúdiques de la comarca seran representades en la fira, com la Tamborada d’Alzira, que actuarà divendres, la Nova Muixeranga d’Algemesí, que ho farà dissabte, i el Ball de Bastonets, diumenge.
Per als visitants més menuts de la fira “Coneix La Ribera” hi haurà tallers infantils temàtics sobre el patrimoni cultural de la comarca: un sobre la ruta de les ermites i l’altre sobre la ruta de les torres.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada