dijous, 19 d’abril del 2012

PSOE D’ALZIRA DENÚNCIA LA POCA SENSIBILITAT DE l’AJUNTAMENT AMB EL MEDI AMBIENT.

El responsable socialista de l’àrea de medi ambient, Juan Torres, considera que la decisió de no replantar els arbres que falten es pot considerar com una falta de respecte als ciutadans.
Torres, recorda que el grup socialista presentà en el passat ple una moció perquè es tornaren a plantar els més de 200 arbres que falten, i l'única resposta qye obtingueren fou que ja es plantarien en funció de diners disponibles.
Segons Torres en l’Avinguda Sants Patrons al costat de  la caseta de l’ONCE hi ha  un arbre tallat i en aquests moments en compte de replantar-ne un altre  el que se li ha ocorregut a la Sra. Alcaldessa, és tapar-lo  amb ciment.
Torres anuncia que el grup socialista presentara per escrit una pregunta en el pròxim ple perquè la Sr. Bastidas, explique els motius que li han portat a posar ciment en compte d’un arbre.
Segons Torres no és admissible la política mediambiental que està desenvolupant el Partit Popular a la ciutat. Els socialistes apostem perquè a Alzira es desenvolupe l’agenda 21 i es complisquen les seues resolucions. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada