dijous, 19 d’abril del 2012

IV EDICIÓ DE LA PASSAREL·LA D’ALGEMESÍ

Més de 30 establiments locals participaran en  la passarel·la.

Dissabte que ve 21 d’abril tindrà lloc a la plaça Major d’Algemesí la quarta edició de la Passarel·la Algemesí. En aquesta ocasió participaran més de 30 establiments relacionats amb la moda de la ciutat d’Algemesí.
Més de 200 models lluiran looks seleccionats en diferents apartats pels establiments participants. Una passarel·la de moda on tots els participants, inclosos els i les models, són d’Algemesí.

Passarel·la Algemesí oferirà importants novetats en aquesta nova edició. El món de la bellesa, a través de perruqueria i estètica, cobrarà una presència destacada en la nova posada en escena de la IV cita de la de moda a Algemesí.
Deu gabinets d’estilisme participaran en aquesta nova edició mostrant les últimes tendències del sector. Aquesta vegada desfilaran per la passarel·la les heroïnes del còmic més avantguardistes amb singulars coreografies.
La Basílica de Sant Jaume i la Casa Consistorial adquiriran una nova perspectiva gràcies a un nous desplegament audiovisual i escenogràfic, en el qual la passarel·la estarà ubicada enfront de la Basílica, per a guanyar d’qaquesta manera més espectadors i poder visualitzar l’escenari des d’una perspectiva més àmplia.
La desfilada s’iniciarà a les 20 hores, moment en què els presentadors de l’esdeveniment, els coneguts presentadors de televisió Maribel Vilaplana i Josep Lozano, donaran pas al muntatge de llums i so perquè la quarta edició de Passarel·la Algemesí es convertisca en realitat.
L’esdeveniment està organitzat per l’Ajuntament d’Algemesí, a través de la seua regidoria de Promoció Econòmica i Comerç i oficina AFIC i amb la col·laboració d’ACSA, Conselleria d’Economia, Indústria i Comerç i Diputació de València.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada