divendres, 20 d’abril del 2012

EL PSOE D’ALZIRA CREU QUE UNA RÀTIO MAJOR SUPOSARÀ UNA MALA QUALITAT EN L’EDUCACIÓ.




Este ajust suposa un atac al model de competències constitucional, perquè les competències estan transferides a les autonomies.


La portaveu socialista Isabel Aguilar, ha afirmat que un augment de la ràtio d’alumnes per aula derivarà en un increment del fracàs escolar, i en la impossibilitat d’atendre als estudiants amb necessitats especials.
Segons Aguilar aquesta mesura suposaria també una massificació de les aules en col·legis i instituts, i una reducció de les plantilles de professors en nombrosos col·legis i instituts,
Aguilar considera que el Govern del PP busca rebaixar la qualitat en l’educació amuntonant alumnes en les aules. Les noves mesures de retallades donades a conéixer pel ministre, són una autentica barbaritat.
La responsable socialista explica que la posició del PSOE " és no consentir que es rebaixe la qualitat de l’educació a la nostra ciutat, nosaltres estem compromesos amb un sistema educatiu de qualitat".
Aguilar considera que aquesta és la tercera retallada, que es realitza des del Govern del Partit popular del Sr. Rajoy i en aquesta ocasió com en les anteriors pareix molt improvisat perquè afectarà de manera determinant a l’educació, pilar fonamental de l’Estat del Benestar.
La dirigent socialista considera que un tema tan important com augmentar la ràtio ha de ser tractat en el consell escolar del  municipi per això el grup socialista ha presentat un moció perquè la Sra. Alcaldessa convoque el Consell Escolar com més prompte millor.
Aguilar manifesta que aqueste ajust suposa, a més, un atac al model de competències constitucional, perquè les competències estan transferides a les autonomies.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada