dimecres, 28 de març del 2012

SUECA INICIA ELS CÁSTINGS PER LA I PASSAREL·LA DE MODA I COMERÇ

El pròxim dilluns 2 i dimarts 3 d’abril de 18 a 20 hores es realitzaran a la Sala d’Actes de la Casa de la Cultura els càstings per a participar com a model en la I Passarel·la de Moda i Comerç de Sueca.
Al càsting estan convocats tant xiquets com adults de totes les edats. Aquest acte pioner a la localitat vol impulsar Sueca com a capital comercial de la comarca i donar a conéixer els nous productes de temporada de primavera i estiu. Esperem que se sumen a aquesta convocatòria el nombre més gran de persones possible.
Este nou projecte pretén reactivar el comerç local fent partícip a la gent, que una persona se senta protagonista per un dia independentment de la talla i l’edat” comenta la regidora de Comerç, Manuela Egea.
Una vegada seleccionats els models que desfilaran, del 4 al 13 d’abril es disposarà al Fitting, que és la prova de la roba i els complements en cada un. I finalment, del 17 al 20 d’abril hi haurà una última prova d’estilisme per a sintonitzar la moda amb l’aspecte dels models, és a dir, el look definitiu que cada un d’ells mostrarà el dia 28 d’abril.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada