dimecres, 7 de març del 2012

FRANCISCO SANCHO GUANYA EL GRAN PREMI DE LA PIRAMIDE COMERCIAL DE SUECA

La iniciativa va ser impulsada per l’associació Arrima't, amb la col·laboració de la Regidoria de Comerç, amb l’objectiu de promocionar el comerç local i incentivar les compres durant les rebaixes
Arrima't, Associació de Serveis i Comerços de Sueca, va posar en marxa el passat mes de gener una iniciativa pionera amb l’objectiu de promocionar i incentivar les compres en els comerços del municipi. Un poc més d’un mes després, i amb la col·laboració de la Regidoria de Comerç de l’Ajuntament de Sueca, el projecte inicial de construir una Piràmide Comercial, on estigueren representats els regals donats pels comerços associats per a ser sortejats entre els consumidors, ha resultat tot un èxit de participació.
Divendres passat, en el Saló de Plens, es va procedir a l’elecció per sorteig del guanyador d’un únic premi, valorat en 3.000 euros, consistent en tots els regals donats a la Piràmide Comercial. També es van sortejar cinc premis de 100 euros en vals de compra, donats per la Regidoria de Comerç, per a utilitzar en els comerços associats a Arrima't.
En l’acte del sorteig van estar presents l’alcalde de Sueca, Salvador Campillo; la regidora de Comerç, Manuela Egea; la regidora de la Dona, Mª José Sarrió; el president d’Arrima’t, Tony Landete, així com el tresorer i la secretària, i representants de comerços integrants d’esta associació.
Després d’introduir en una urna totes les paperetes dels participants, es va procedir a l’extracció de les cinc primeres corresponents als cinc premis de 100 euros en vals de compra en comerços associats a Arrima't. Els afortunats, quasi tots de la localitat, van ser: Ylenia Boix, Aarón Martínez, Mar Ruiz, de Sueca, Juan José Sanbartolomé, de Sueca i Carmen Merino, de Riola . Finalment, la mà incocent d’una xiqueta present en el sorteig va extraure la papereta de Francisco Sancho, de Sueca, que va resultar el guanyador del gran premi, valorat en 3.000 euros, consistent en una llarga llista de regals donats pels comerços associats a Arrima't. L’alcalde i la regidora de Comerç van ser els encarregats de telefonar els afortunats, en el mateix moment de l’elecció, per a comunicar-los la notícia. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada