dimecres, 28 de març del 2012

EL DUATLÓ DE SUECA REUNIRÀ AQUEST DISSABTE A 180 ESPORTISTES DE TOT ESPANYA

La prova, organitzada pel Club Suheca.com Triatló, és la de major distància de les que se celebren en tot l'estat.

Dissabte que ve 31 de març a partir de les 11 hores es disputarà el duatló de llarga distància de Sueca que en l´edició d´enguany compta amb una important participació, no sols en quantitat d’esportistes, sinó també en la qualitat.
És una prova que està ja plenament consolidada, a més de ser valorada molt positivament per tots els participants que han acudit a Sueca en les diferents edicions. El club organitzador és un club que treballa molt bé i me'n sent molt orgullosa. La Federació els ha nomenat recentment com a millor club de la Comunitat Valenciana 2011, a més de reconéixer-los també la millor tasca de promoció, la millor escola i a la millor triatleta femenina de la Comunitat Valenciana, Nuria Castells.” ha afirmat la regidora d’Esports, Teresa Ribes.
Des de l’Ajuntament compteu amb tota la nostra col·laboració, com sempre hem fet amb tots els clubs que ens ho han sol·licitat. El nom de Sueca és conegut a tot Espanya gràcies a l’esforç de molts dels nostres esportistes, i això bé mereix el nostre total reconeixement”, en paraules de l’alcalde de Sueca, Salvador Campillo.
Va ser en 2009 quan vam apostar pel format actual, el qual constarà d’un primer segment de 10 quilòmetres de carrera a peu, un segon de 84 quilòmetres de ciclisme i, finalment, un tram de 20 quilòmetres més a peu. S'ha convertit en el duatlón més llarg d’Espanya”, ha assenyalat el president del Suheca.com Triatló, club organitzador de la prova, Vicent Burguera.
L’eixida i meta s’ubicaran a la zona coneguda com “La Creu”, i tot el recorregut de la prova, igual que en les anteriors tres edicions, discorrerà per camins rurals entre arrossars, dins del Parc Natural de L’Albufera. “Els esportistes hauran de lluitar sobretot contra el vent que bufarà, es presumix, amb força, al mancar el traçat de construccions que els protegisquen. Un circuit pla, com el nostre, pot paréixer a priori més fàcil, però és al contrari, perquè l’esforç és constant, no es deixa de pedalejar ni un moment”, ha comentat Burguera.
A falta de possibles canvis d’última hora, l’organització ha confirmat la presència de destacats especialistes, com Óscar Frías, Jesús Sánchez, David Navarro o Juan Llorca. Un dels majors al·licients serà vore junts els tres guanyadors de les anteriors edicions de la prova: el murcià, Ramón García (2009); l’aragonés, Javier Solanes (2010); i el madrileny, Carlos Aznar (2011).
En xiques, també estarà a Sueca l’alacantina, Mónica Montiel, vencedora en 2011. Precisament en modalitat femenina, una de les favorites a la victòria serà la britànica, Maxine McKinnon, integrant del Suheca.com Triatló.
Del club de Sueca participaran, a més, el suecà, Salvador Císcar; el cullerenc, Raül Cerveró; l’alzireny, Ferran Andrés; i el riolenc, José Antonio Calvo.
La repercussió del DLD de Sueca ha sigut tan gran que entre les inscripcions figuren clubs procedents de diferents llocs d’Espanya. De fet, pràcticament la mitat de les inscripcions procedixen de clubs de fora de la Comunitat Valenciana. El DLD serà, a més, la segona de les dotze proves puntuables per a l'anomenat circuit No Drafting Sèries 2012, una competició d’àmbit nacional caracteritzada per la impossibilitat d’anar “a roda” en el segment de ciclisme.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada