dilluns, 5 de març del 2012

DERROTA ABSOLUTA DEL RC ALZIRA CONTRA EL TECNIDEX (89-12)

Minvat per les absències, el RC Alzira es va desplaçar a València per a enfrontar-se a un dels grans de la categoria, el Tecnidex, que no va tindre pietat i va aprofitar l’ocasió per a endossar al RC Alzira la derrota més gran en molts anys.
Les absències, van afectar fonamentalment la "touche", on l’Alzira no disposava de cap saltador; la línia de "tres quarts" comptava també amb un parell de baixes essencials, Daniel Grindrod i Nacho Bertomeu. Amb tot això, disminuïen clarament les opcions d’atac, però sobretot, de defensa.
El València no va tindre rival en cap moment, ti va trencar fàcilment la primera cortina defensiva de l’Alzira i desbordà amb velocitat per a arribar a l’assaig de forma imparable. El marcador, ja reflectia al descans, un contundent 35 a 0.
En la segona part, van continuar caient assajos de forma inexorable i l’Alzira només va poder salvar el seu honor per mitjà de les jóvens promeses, aconseguint els seus davanters dos assajos. En el minut 61 Pau Gea aconseguia així el seu primer assaig amb l’equip senior, i Darío Ferrer en el setanta-set, fruit d’una bonica jugada de melé i que Alex Palop, debutant en l’anterior trobada, va aconseguir transformar a bastonades. Així, han sigut, els xavals, l’única nota positiva en la debacle del RC Alzira.
El col·legiat Sr. José Luis Real, no va tindre problemes, i va realitzar un bon arbitratge.
M-18, RC Alzira 19 RCV Tecnidex 53
No ho van tindre tindre millor els xics del M-18 que en el matí del dissabte s’enfrontaven als seus omónimos del Tecnidex, però almenys els xics de Tribaldos, es van faixar millor que els seus majors a la vesprada, jugant un bon partit i plantant cara a un rival molt superior.