dimecres, 28 de març del 2012

COMENÇA LA TROBADA INTERNACIONAL DE MÀGIA D´ALMUSSAFES 2012

Il·lusionistes de reconegut prestigi de set països actuen durant les quatre jornades de la trobada màgica

El mag nord-americà creador del Violí Flotant – Efecte considerat una de les il·lusions més belles de la màgia a nivell mundial, Norm Nielsen, serà nomenat mag d'honor del certamen



Tot està preparat a Almussafes per a donar la benvinguda, aquest dijous, a la XX edició de la Trobada internacional de Màgia. Grans il·lusions, impressionants efectes visuals i els trucs més actuals es convertiran en realitat durant les quatre jornades de celebració de l'Almussafes Màgic 2012, certamen internacional convocat per AVI (Associació Valenciana d'Il·lusionisme) i patrocinat pel consistori d'Almussafes.
Els carrers de la localitat estan a punt per a acollir als més de 500 mags acreditats procedents de tot Espanya i gaudir d'ofertes màgiques, com els concursos, les quedadas en els pubs, les gales d'escenari i de close-up, les conferències i els tallers i animació a l'aire lliure, amb els 53 millors il·lusionistes del moment.
Tampoc podia faltar en aquesta ocasió la fira màgica amb les novetats en articles màgics.
El prestigiós il·lusionista americà, Norm Nielsen, rebrà el guardó com a Mag d'Honor de la vintena edició de la Trobada internacional de Mags, que arrancarà a les 18 hores de dijous de matí, amb la inauguració de “Expoilusión”, una completa mostra dels principals elements i aparells màgics, pertanyents a la col·lecció Magics Bufons, en la sala d'exposicions del Centre Cultural.
A les 12 hores del divendres, se celebrarà en la sala d'actes la gala classificatòria per als vint concursants que enguany competixen en l'apartat de màgia general total.
L'obertura de La Fira Màgica, emplaçada en l'interior del pavelló poliesportiu i un dels grans reclams de la trobada, es realitzarà a les 16 hores, amb caràcter previ al primer espectacle d'animació i màgia en el carrer, que oferiran els mags Divermagia i El Decapitado.
No obstant això, la inauguració oficial de la cita màgica 2012 se celebrarà a les 20 hores, a la sala d'actes del Centre Cultural d'Almussafes. L'alcalde, Albert Girona, i la regidora de Cultura, Esperanza Carbonell seran els amfitrions de l'acte, en el que es ressaltarà el currículum de Nielsen – Consagrada figura de la màgia en l'àmbit internacional -, a qui se li farà entrega de la placa que identifica oficialment el seu nomenament.
Nielsen, creador de l'efecte màgic musical del Violí Flotant, va visitar per primera vegada Almussafes en la trobada màgica de 1999 i torna en la seua vintena edició com a mag d'honor de referència.
L'il·lusionista còmic madrileny Montty - un incondicional de la trobada d'Almussafes - presentarà l'espectacle, en el que actuaran prestigiosos mags nacionals i internacionals. Els espanyols Magic Taps, Mag Gerard, Aliskim & Luna i Magic Sergio compartiran escenari amb la xinesa especialista en manipulació Huang Zheng - guardonada amb el Mandrake d'Or, trofeu equivalent en el món de la màgia als Oscars, que reconeix la carrera internacional dels mags d'alt nivell – I amb el francés Cyril Harvey, premiat en el Campionat del món Màgic pels seus famosos “baldufes” manipulatius i tota una figura internacional.
La primera jornada de celebració es tancarà amb l'hora golfa a càrrec de l'il·lusionista francés Gaetan Bloom - un dels mags còmics més originals i creatius del món, ja que les seues rutines, mètodes i efectes, no sols causen l'admiració dels espectadors sinó que, en molts casos, deixen els mags completament KO - que a partir de les 23 hores oferirà una xarrada pràctica en el pavelló poliesportiu
El reconegut gal·lés Cyril Harvey inaugurarà el cicle de les tres conferències convocades en el certamen, el dissabte a les 11 del matí, amb el seu espectacle “The visual magic”.
Amb posterioritat, se celebrarà el tercer concurs de màgia general total al Centre Cultural, en el qual competiran els sis mags preseleccionats de la jornada anterior, i a les 16 hores donarà començament la primera gala de close-up, amb accés exclusiu per a mags acreditats.
Els xiquets podran disfrutar d'un segon espectacle en el carrer a les 17.30 hores del dissabte i després de la conferència “La magia de un mito” de l'il·lusionista argentí Marcius, se celebrarà la Gran Gala Internacional que presentarà l'il·lusionista còmic Charly.
Els francesos Gaetan Bloom i Magic Cobra i el coreà Chang Min Lee compartiran escenari amb els il·lusionistes espanyols Juan Mayoral - un dels mags més creatius de l'època moderna i creador de milers de jocs espectaculars que s'usen en tot el món– I Daniel Ka en els dos passes de la gala, el segon d'ells previst per a les 23 hores.
La clausura de la cita amb la il·lusió del dissabte destacarà per la màgia i humor que es traslladarà fins als pubs de la localitat per part dels més de 500 il·lusionistes acreditats en la XX edició de l'Almussafes Màgic.
La jornada del diumenge també està repleta d'activitats, principalment destinades al públic familiar.
Un total de 53 artistes de set països, XINA, COREA, FRANÇA, ARGENTINA, FINLÀNDIA, ITÀLIA I ESPANYA, protagonitzaran les tres conferències, la gala de close-up, les dos gales internacionals, la gala per a públic familiar, el III concurs de màgia general total i el I certamen de màgia general per a menors, la màgia i animació infantil a l'aire lliure, la màgia nocturna i l'hora berganta, esdeveniments que es desenrotllaran durant les quatre jornades de duració de l'Almussafes Màgic 2012.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada