divendres, 24 de febrer del 2012

L'institut Blasco Ibañez de Cullera se solidaritza amb els alumnes de l'IES Lluís Vives de València

Alumnes i professors de l´Institut Blasco Ibañes de Cullera s´han concentrat per manifestar la seua solidaritat amb els companys de l´Institut Lluís Vives de València.

Els alumnes han expresat amb un comunicat la seua repulsa i indignació per la desproporcionada i injustificada actuació policial que han patit els alumnes del Lluís Vives.

El comunicat, llegit per una alumna de l´Istitut explica que “és inconcebible que tan sols per defensar i reivindicar el nostre dret a una educació digna, i per protestar contra les retallades que posen en perill la qualitat del nostre sistema públic d´ensenyament, els estudiants, ens trobem, com a única resposta, amb unes actuacions violentes impròpies del funcionament d´una societat democràtica com la nostra”.
En el mateix comunicat els alumnes han reivindicat la força de la raò, de la formació, de l´educació i la cultura davant de la raó de la força de les porres.

En declaración fetes durant la concentració pel director de l´institut Blasco Ibañes de Cullera, Enrique Piris,  sobre la situació actual del centre:  “tenim pendents les beques de menjador, transport i llibres, però les retallades les esperem a finals d´este curs i principi del que ve. Tampòc sabem si van a llevar el programa compensatori i el programa de diversificació curricular. El professorat interí el mes de juliol i agost ja no el cobrarà”

El mateix comunicat també  fà referència a les retallades en l´educació pública i convida a professors i alumnes a participar de les mobilitzacions en defensa d´una educació pública, digna i de qualitat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada