dijous, 16 de febrer del 2012

LA JUNTA LOCAL FALLERA DE CULLERA CELEBRA EL SEU CONCURS DE PAELLES.

La Junta Local Fallera, celebrarà dissabte que ve 18 de febrer, el tradicional “Concurs de Paelles” en el recinte del Pàrquing Municipal del carrer Enrique Chulio.

Aquesta és una de les activitats falleres més consolidades i participatives de les que s’organitzen al voltant de les festes falleres i en aquesta edició participen les quinze comissions falleres amb una assistència estimada d’unes 1400 persones.
Cada falla presentarà en el concurs una paella (per a 10 persones) i s’entregaran 3 premis a les 3 millors paelles i un guardó a la millor decoració.
En aquest esdeveniment també hi haurà un espai amb atraccions infantils en els recintes del pàrquing Enrique Chulio, a la una del migdia es donarà inici al concurs i a les 15'00h s'hi presentaran  perquè el jurat les valore.
A les 17'00h es procedirà a l’entrega de premis a les millors paelles, i l’ambient serà amenitzat amb música
El concurs de paelles és un acte patrocinat pel Restaurant Ca Pepa, organitzat per la Junta Local Fallera de Cullera i compta amb la col·laboració de la Regidoria de Serveis Exteriors de l’Ajuntament de Cullera.
Així mateix, divendres de vesprada, se celebra, a La Sala d’Actes de la Casa de la Cultura, a les 20'00h l’acte d’entrega de premis del XXV Concurs de Teatre en València i del IX Concurs de Teatre de Comèdia de l’Ayuntament de Cullera.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada