dimarts, 28 de febrer del 2012

JAVIER PÉREZ I EL SEU GOS VENT DEL CLUB ESPORTIU AGILITY ALMUSSAFES OBTÉ UN NOU PODI

El president de l'entitat aconseguix el tercer lloc en l'última prova celebrada del campionat de la Comunitat Valenciana
El Club local ha participat en diferents campionats nacionals i internacionals i se situa com tot un referent en aquest esport

El president del club Esportiu Agility Almussafes, Javier Pérez, i el seu gos Vent han obtingut un merescut tercer lloc en la sèptima prova puntuable per al campionat d'Agility/Jumping nivell II i III de la Comunitat Valenciana, celebrada diumenge passat dia 26, al col·legi CEU Sant Pau de Moncada. La també integrant del club Eva Grau va concloure en quarta posició amb el seu ca Lys, situant al club entre els favorits per a la següent cita de la competició, prevista per a diumenge que ve dia 11 de març a les pistes d'Agility del parc Rural d'Almussafes.

Un total de 88 equips representants de clubs d'Agility de València, Castelló, Alacant i Terol, dels quals huit eren del club d'Almussafes, van competir diumenge passat en la sèptima prova puntuable per al campionat de les modalitats agility/jumping de la Comunitat Valenciana.
La pista de gespa artificial del col·legi CEU Sant Pau de Moncada va acollir l'esdeveniment d'aquesta disciplina esportiva en els nivells I i II, que es va celebrar en dos torns per a cada una de les modalitats, des de primeres hores del matí. Van actuar com a jutges Antonio Torregrosa, en Agility i Mª José Blanc, en Jumping.
Els cans participants, conduïts pels seus guies, van haver de superar diversos obstacles, utilitzant per a això les seues qualitats d'intel·ligència, obediència, concentració, sociabilitat i agilitat. Finalment, Javier Pérez, que presideix el club d'Almussafes des de la seua fundació, va aconseguir la tercera posició del podi en la categoria mitjana amb el seu gos Vent i la guia local, Eva Grau, va fregar l'èxit amb el Quart ja que va aconseguir amb el seu ca Lys.
Esportiu Agility Almussafes és un dels primers clubs d'aqesta disciplina constituïts a la província de València, que en l'actualitat compta amb  un total de nou entitats esportives, a les quals cal afegir les dos d'Alacant i les tres de Castelló. Durant la seua trajectòria, el club ha obtingut importants triomfs esportius que l'han dut a classificar els seus integrants per a campionats internacionals, èxits que volen revalidar la present temporada.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada