diumenge, 15 de gener del 2012

Els Socialistes acusen l’alcadessa Arcís de no defendre els interessos de Benifaió al renunciar al projecte de nou institut.

La portaveu socialista, Marta Ortiz, ha assegurat que “la canalització del Barranc del Tramusser no elimina totalment el risc d'inundació, amb la qual cosa la reforma de l'actual institut no soluciona res perquè continuarà estant en zona de risc”

La portaveu del grup municipal socialista en l'Ajuntament de Benifaió, Marta Ortiz, ha exigit a l'alcaldessa de la localitat, Amparo Arcís, que “defenga d'una vegada per sempre els interessos dels veïns i no abandone el projecte del nou institut”. D'aquesta manera s'ha referit Ortiz a la intenció de l'alcaldessa de reformar l'actual institut i renunciar a la construcció d'un nou centre. Per als socialistes, aquesta actitud demostra la “mediocritat d'Arcís com a alcaldessa perquè anteposa els interessos del seu partit als interessos generals de Benifaió”. Ortiz ha explicat que la reforma del nou institut, per la que ha optat el PP, no soluciona els problemes perquè “la canalització d'un tram del Barranc del Tramusser no elimina totalment el risc d'inundació de la zona i, per tant, l'institut continuarà estant en una zona amb risc elevat”.

La portaveu de l'oposició ha recordat que els socialistes ja van advertir en el seu moment que el projecte que està redactant la Direcció General de l'Aigua per a canalitzar un tram del Barranc del Tramusser, des de la via de RENFE fins a l'AVE, “indica que el risc d'inundació encara no ha desaparegut”, a pesar que el regidor d'obres José Alepuz assegurara que les inundacions que es van produir a Benifaió “eren motivades per altres causes”. Per això, Ortiz ha assegurat que la decisió d'Arcís de renunciar al nou projecte d'institut “tira per la borda anys de treballs urbanístics per a adaptar el PAI 2.1.2 a les exigències imposades al seu dia per la Conselleria d'Educació”. Davant d'açò, ha criticat que “renunciar de la manera en què ho ha fet Arcís, sense que ningú li ho demane, demostra la seua baixa qualitat com a representant política dels veïns de Benifaió” i li ha exigit que “defenga d'una vegada per sempre els interessos dels ciutadans i demane a la conselleria que complisca els seus compromisos

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada