dilluns, 26 de desembre del 2011

Almussafes solidari. Esgotat el calendari 2012 de Som i Serem


La localitat d'Almussafes ha viscut  l'última jornada de venda del calendari solidari de 2012, editat per l'Associació de Discapacitats Físics i Psíquics de Benifaió i Almussafes SOM I ESTEM.  L'actriu valenciana Rebeca Valls ha acompanyat els integrants de l'associació durant el matí del dia 20 de desembre en la distribució dels últims exemplars de la publicació, la presentació de la qual es va celebrar durant la vesprada del dia 16 al Centre Cultural Enric Valor de Benifaió.

Els mil exemplars del calendari solidari editat per SOM i ESTEM per a il·lustrar els 365 dies de l'any 2012 s'han esgotat en tan sols cinc dies després de la seua presentació pública. La solidaritat dels ciutadans d'Almussafes i Benifaió s'ha fet patent, ja que no han dubtat a adquirir la publicació per a la que s'havia establit un preu simbòlic de 5 euros.

De fet, l'entitat es planteja dur a terme una nova tirada, “ja que l'èxit ha sigut rotund i s'ha generat una gran demanda ”. Hi ha hagut una gran acceptació de la publicació, que enguany ha comptat amb la col·laboració de multitud de rostres coneguts, que no han dubtat a brindar la seua imatge per a cada un dels mesos de l'any”. L'actriu de sèries tan populars com “Amar en temps remenats”, “Autoindefinits”, “Socarrats”, “Ací no hi ha qui visca” o “Compta'm” no ha dubtat a acompanyar els integrants de SOM i ESTEM en la jornada de venda celebrada al Mercat Municipal i parc Central d'Almussafes al llarg del matí . Rebeca Valls ha rubricat i dedicat cada un dels exemplars adquirits pels veïns i veïnes de la localitat i també pel mateix alcalde, Albert Girona, i per la primera tinent d’alcalde, Mª Carmen Santos Juanes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada