dilluns, 26 de desembre del 2011

Sueca corre per Nadal


450 corredors participen en la V Cursa Nadalenca de Sueca.Molts dels participants van prendre l’eixida disfressats.
Fotografia d'Adrián González
 
Un any més, la Cursa Nadalenca de Sueca va arrancar el somriure de participants i espectadors. Al voltant de 450 corredors, una xifra superior a la de l’any anterior, van participar en aquesta iniciativa que van posar en marxa al seu dia la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Sueca i la penya a Poc a Poc.

La prova té una doble finalitat, lúdica i benèfica. Tots els diners que es recapten, els participants donen una quantitat simbòlica, van destinats a una organització, associació o col·lectiu de la ciutat. En aquesta ocasió, els 513,85 euros recaptats han sigut per a Cáritas de Sueca.

El nombrós públic que es va congregar per a presenciar la prova, va disfrutar també amb les originals disfresses que van lluir els corredors de totes les edats, destacant la participació de més d’un centenar de xiquets i xiquetes. “Un any més, Sueca s’ha bolcat amb esta prova esportiva, lúdica i solidària. Crec que la finalitat que ens vam proposar al seu dia, de dedicar una vesprada a disfrutar de l’esport en companyia de familiars i amics, s’ha aconseguit amb escreix. A més, estem molt contents amb l’èxit de participació que s’aconseguix any rere any”, ha assenyalat la regidora d’Esports, Teresa Ribes.   

 Els premis van ser entregats per l’alcalde de Sueca, Salvador Campillo; la regidora d’Esports, Teresa Ribes; el regidor d’Urbanisme, Enrique Vidal; i el president de la Penya Poc a Poc, Senent Mariner. En categoria masculina, el primer a arribar a la meta va ser José Luis Olmos, i el segon, Rafa Benavent. En femenina, les guanyadores van ser Blanca Mur i Laura Pérez, les quals van creuar juntes la línia de meta. Pel que fa als premis a les millors disfresses, en individual van ser per a Blai Fuentes, com a Rei Jaume I, i per a les “pirates”, Elisa Alcañís i Marta García. En la categoria de col·lectius, els premis van ser per als grups disfressats de “tornejants, “dutxes” i “hawaianes”. També van tindre un trofeu i una menció especial els corredors membres de l’associació A passar-ho bé.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada