dilluns, 7 d’octubre del 2013

JOVES SOCIALISTES DE CARCAIXENT CRITICA LA MANCA D´ATENCIÓ DEL PP ALS JOVES A LES FESTES PATRONALS


Els joves socialistes de Carcaixent critiquen la "deixadesa per part de l'equip de govern per organitzar unes festes patronals dirigides també a la joventut".
Des de l'organització juvenil alerten que en l'elaboració del programa d'actes, no s'ha tingut en compte a la joventut del municipi "Dels més de 80 actes programats per a les festes patronals, únicament quatre, exceptuant el ral·li, es dirigeixen als joves, i no són més que quatre discomòbils. Pel joves socialistes, això és "una falta de respecte a la joventut del municipi" i recorden que "en municipis propers a Carcaixent, fins i tot molts d'ells molt més petits, es contracten concerts, orquestres i diverses activitats, que fan de les festes patronals unes festes més participatives per a tots i totes".

Des de l'organització juvenil expliquen també que mentre a les festes patronals les activitats lúdiques i d'oci es limiten a quatre discomòbils, al llarg de l'any estes brillen per la seva absència. "Això no és més que una altra mostra del que els importa a l'equip de govern la joventut del municipi, que es resumeix en res”.
Les polítiques de joventut són bastant escasses, no s'elaboren plans d'ocupació juvenil, ni es fomenten les activitats formatives, culturals i lúdiques dirigides a aquest sector de la població" afirmen des de l'organització.
Així, els joves socialistes emplacen a l'alcaldessa a que "adquirisca un major grau de compromís amb els joves de Carcaixent. Creiem que és necessari que se'ns tinga en compte en tots els àmbits de la vida municipal. Ens neguem a seguir estant relegats a un segon pla en el programa de prioritats d'aquest equip de govern"
Per últim, els joves han volgut recalcar "Creiem que el regidor de festes hauria de tenir en compte les opinions de la gent jove per elaborar el programa de festes, així l'animem a que en anys posteriors mantinga una ronda de contactes amb les diferents entitats i associacions per tractar aquest i altres temes que preocupen i impliquen a la joventut de Carcaixent. És necessària més participació ciutadana, i que la veu dels i les joves estiga present en aquest Consistori"

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada