divendres, 18 d’octubre del 2013

HA FALTAT ESTE MATÍ JOSEP LLUÍS MASÓ BALDOVÍ, MESTRE DIRECTOR DE LA BANDA SIMFÒNICA DE L´ASSOCIACIÓ MUSICAL, LA FILHARMÒNICA ALCUDIANA


 El mestre, que començà a exercir de director de La Filharmònica Alcudiana ara fa tres anys, era molt apreciat pels músics i per el poble en general. “Era una persona enamorada de la música i
Capaç de transmetre eixe sentiment tant als músics que treballàvem baix la seua batuta com als espectadors” – comenta el president de la societat musical, Vicent Avellán.
La Filharmònica Alcudiana ha decidit suspendre tots els actes de la Festa de Santa Cecília en senyal de dol, excepte la Missa que se celebrarà diumenge 24 de novembre a l’església parroquial Sant Andreu Apòstol de l’Alcúdia.

Josep Lluís Masó, que patia càncer de pulmó, va estar en actiu fins el darrer moment, demostrant una força de voluntat impressionant. L’últim concert que va dirigir de la Banda va ser el passat dissabte 28 de setembre, a l’auditori Mar Rojo de l’Oceanogràfic de València i a hores d’ara estava assajant els Concerts de Santa Cecília tant de la banda de l’Alcúdia com de La Primitiva de Llíria.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada