divendres, 9 d’agost del 2013

L’EQUIP DE GOVERN CRITICA QUE L’OPOSICIÓ NO RECOLZE SUBVENCIONS PER A OBRES A ALGEMESÍ


PSPV-PSOE, EU i Mes Algemesí s’abstenen de recolzar les obres Ruralter amb les que es rehabilitarà l’ermita de Sant Onofre i el conjunt del Calvari

L’equip de govern de l’Ajuntament d’Algemesí ha criticat l’actitud dels tres grups de l’oposició ( PSPV-PSOE, EU i Mes Algemesí ) en l’última sessió plenària de no votar a favor del projecte plurianual de Ruralter-Paissatge, les obres del qual consistixen en la rehabilitació de l’ermita de Sant Onofre així com el conjunt del Calvari per un import de 358.898,29 eurosi finançat al 100 %.

Segons l’equip de govern municipal, les obres s’han adjudicat a l’empresa local Construccions Tècniques que, al seu torn, subcontractarà i se subministrarà de material d’altres empreses de la ciutat, comptant així mateix amb oficis locals, amb la qual cosa es va a oferir treball a nombroses persones d’Algemesí. Segons l’equip de govern municipal a Algemesí només existixen 3 empreses amb classificació per a accedir a obres mitjanes o grans promogudes per l’administració.
L’equip de govern afirma que buscar subvencions que ajuden a generar ocupació és la màxima prioritat, per la qual cosa “no entenem que es critique que no n’hi ha prou ocupació i, no obstant això, quan es presenten projectes i subvencions productives per a empreses, comerços i oficis locals s’abstenen. Trobem a faltar la coherència a l’hora de votar perquè este projecte generarà ocupació per a la ciutat durant un any, i açò no es recolza”.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada