dilluns, 8 de juliol del 2013

EL CLUB PETANCA BENIFAIÓ ACONSEGUIX EL TÍTOL DE SUBCAMPIÓ DE LA LLIGA AUTONÒMICA



 El Club Esportiu Petanca Benifaió s’ha proclamat subcampió de la Lliga Autonòmica de Petanca celebrada en els terrenys de joc d’Almoradí (Alacant) valedor per al campionat d’Espanya de Petanca per clubs que se celebrarà a Barcelona A l’Octubre.
El club va estar representat pels jugadors Francisco Iborra, Manuel Ruiz, Rafa Carmona, Salva Vidal, Antonio Lara, Jose Pérez, Jose Martinez, Alfonso Hortolà, Juan Romero i Luis Berlanas. Com indiquen des del club “estos jugadors van lluitar hasta el final per a aconseguir el campionat però esta vegada no va haver-hi sort i es va perdre en la ultima ronda del torneig contra el club petanca Almoradí que va ser un digne rival i que va estar com nosaltres a un nivell també molt bo de competició”.

Esta és la primera vegada que el CD Petanca Benifaió disputa este tipus de competició de clubs després d’haver aconseguit guanyar la lliga provincial el passat any.
Des del club feliciten “als nostres jugadors pel gran nivell de competició exigit en este campionat i valorem este resultat com a positiu després d’enfrontar-nos a un club que posa una trajectòria i experiència en esta competició digna d’elogiar en els campionats d’Espanya ja disputats en anys anteriors”.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada