dilluns, 8 de juliol del 2013

ALZIRA PARTICIPA EN LA 1a FIRA DE TURISME D’INTERIOR, INTERIORIZA-T



  Alzira ha participat, este cap de setmana, en la 1a Fira de Turisme d’Interior de la província de València, Interioriza-T, organitzada pel Patronat Provincial de Turisme València Terra i Mar de la Diputació de València. La mateixa s’ha celebrat en l’esplanada de la Plaça de Bous, en el carrer Xàtiva, i ha servit com a expositor per a l’oferta turística de 8 mancomunitats i 28 localitats de l’interior de la província, alternatives als destins de sol i platja.

El regidor de Fires, Festes i Turisme, Rafa Fita, així com el personal de la Tourist Info, han estat representant a Alzira en esta fira, en l’estand de la localitat, cedit pel Patronat.
Fita ha manifestat: “Alzira ha participat en esta fira promocionant les seues festes, la Setmana Santa, les Falles, la Tamborada, els Moros a la Vila, les Danses Populars, les Festes de Barris i Partides, les de Sant Bernat, de la Mare de Déu del Lluch, de la Murta, etc., així com les seues rutes de senderisme, la Ruta dels Monestirs, la Ruta Bernardina, la Via Augusta, El Camí de Santiago, El Camí del Cid, i el Paratge Natural Municipal de la Murta i la Casella, així com l’encant de la Ciutat en si”. L’edil ha afegit: “A més, Alzira ha donat un gran toc d’animació amb els tambors de la JHHCC, el Grup de Danses i la Rondalla”.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada