dilluns, 3 de juny del 2013

EL PSPV-PSOE DE SUECA ENTREGA 3500 FIRMES EN LA CONSELLERIA DE SANITAT PER A RECUPERAR EL SERVICI D’AMBULÀNCIES SVB.


La campanya va arrancar a partir de les manifestacions de l’Alcalde de Cullera en les que afirmava que la base del SAMU ubicada en Sueca anava a traslladar-se a Cullera definitivament, gràcies a la seua gestió.

 Este divendres 31 han tingut entrada en la Conselleria de Sanitat de València, prop de 3500 firmes arreplegades pels socialistes de Sueca, per a reclamar al Conseller de Sanitat la recuperació de les ambulàncies del Servici Vital Bàsic (S.V.B), com a base en Sueca.
La campanya d’arreplega de firmes va arrancar a partir de les manifestacions de l’Alcalde de Cullera en un Ple municipal en el sentit que la base del SAMU ubicada en Sueca anava a traslladar-se a Cullera definitivament, gràcies a la seua gestió.
L’endemà el PSPV-PSOE de Sueca va denunciar en premsa, estes intencions, que deixaven a la capital de la Ribera Baixa amb només 12 hores de servici S.V.B. Esta denúncia va encendre les alarmes en el PP, i el nou Comissionat de l’Hospital de la Ribera va intentar calmar els ànims, afirmant que el SAMU es quedaria en Sueca.
Frustrada la intenció de Sanjuan, des de la Conselleria s’intenta compensar el Diputat de Turisme i Alcalde de Cullera, llevant de Sueca la base del Servici Vital Bàsic (S.V.B), traslladant-la les 24 hores a Cullera, i quedant-se Sueca sense base i amb només el vehicle aparcat a la porta del Centre de Salut, però sense personal destinat per al mateix.
Des del PSPV-PSOE de Sueca, amb esta campanya d’arreplega de firmes, “volem conscienciar a la Conselleria de Sanitat que no pot servir l’argument de la reestructuració de servicis, per a simplement concedir capritxos a un Alcalde i Diputat del mateix color polític, sense tindre en compte el servici vital i urgent que realitzen les ambulàncies a tots els ciutadans de la Comarca, ja que Sueca està situada en el centre de geogràfic de la Ribera Baixa i pot oferir-se un servici més ràpid i òptim als seus veïns”.
Els socialistes de Sueca, amb el suport dels ciutadans que van estampar la seua firma, exigixen la restitució a Sueca com a seu base del S.V.B, incrementant el servici fins a les 24 hores del dia, així com el manteniment del SAMU.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada