dimarts, 14 de maig del 2013

PSOE D’ALZIRA CONSIDERA POSITVA LA PARTICIPACIÓ DEL REGIDOR D’AGRICULTURA EN EL CONSELL AIGUA DEL XÚQUER



 El secretari d’organització dels socialistes alzirenys, Fernando Pascual, manifesta la seua preocupació, davant de les intencions del Ministeri d’Agricultura del Govern d’Espanya perquè el nou disseny de la demarcació del Xúquer, ens pot deixar a mercé de la Comunitat de Castella-la Manxa, oblidant la Ribera del Xúquer.
Segons Pascual el Partit Popular, només té la intenció de culpar a l’anterior govern socialista de tots els mals de l’aigua, i l’única cosa que ha quedat clar és la incapacitat de la Generalitat per a influir en les decisions del ministeri, així com per a proposar una alternativa seria i positiva sobre la cessió de l’Aigua per a la Ribera, com la que té Sagunt, València i Albacete. Per tant queda demostrat que darrere de l’AIGUA PER A TOTS, només hi havia interés electoral.
Pascual afirma que El president del Govern, Mariano Rajoy, i la presidenta de Castella-la Manxa, María Dolores de Cospedal, han tornat a donar l’esquena als ciutadans de la nostra comunitat perquè acceptar les peticions castellà-manxegues, només afavorixen a este territori.
El responsable socialista espera que amb la participació del regidor d’agricultura de l’Ajuntament d’Alzira, en el Consell de l’Aigua en representació de la Federació Espanyola de Municipis, defenga la cessió de l’aigua per a la Ribera perquè no és possible que no tinguem aigua de qualitat per a beure en ple segle XXI.
El PSOE d´Alzira, espera que el regidor alzireny, puga defendre amb autoritat i amb claredat que els ciutadans d’Alzira ens mereixem que l’aigua de l’aixeta siga potable que és el que paguem.
Pascual anuncia que el partit socialista sol·licitara que en el pròxim ple que el regidor d’agricultura informe de la seua participació en el Consell de l’Aigua i sobretot diga als ciutadans, quan serà potable l’aigua per a tots.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada