dijous, 23 de maig del 2013

EL PSOE DENÚNCIA QUE EL PP HA TORNAT 62.000 EUROS DESTINATS A LES PERSONES NECESSITADES D’ALZIRA PER NO TRAMITAR LES SUBVENCIONS DE LA RENDA DE LA CIUTADANIA


  La portaveu dels socialistes alzirenys, Isabel Aguilar, manifesta que la Renda Garantida és el dret a una prestació econòmica gestionada per la xarxa pública de servicis socials, de caràcter universal, la finalitat de la qual és prestar un suport econòmic que permeta afavorir les persones que no tenen recursos suficients per a mantindre un adequat benestar personal i familiar, atenent als principis d’igualtat, solidaritat, subsidiarietat i complementarietat.
Aguilar recorda que el seu grup va sol·licitar en el mes de febrer l’ampliació dels beneficiaris alzirenys de la Renda de la Ciutadania i el PP no va voler sol·licitar esta ampliació al Govern de la Generalitat, ja que esta proposta encara hui no l’han passat pel ple.
Segons Aguilar el passat 25 d’abril la Generalitat va decidir rebaixar en 7,5 milions l’ajuda de la Renda de la Ciutadania.
Aguilar afirma que és lamentable que augmentant la situació de pobresa de la nostra ciutat, com esta augmentat, és més necessari que no es tornen mai les ajudes dels més necessitats.
La responsable socialista considera que tornar 62.580 euros, que podien haver-se destinat a ajudar a molts alzirenys és una actuació política vergonyosa. “L’Alcaldessa d’Alzira ha d’explicar perquè s’han tornat eixos diners i perquè ha consentit que una subvenció que ja estava a Alzira s’haja tornat”.
Aguilar anuncia que el seu grup exigirà explicacions en el pròxim ple i preguntarà el motiu pel qual els alzirenys no han pogut beneficiar-se dels més de 62.00 euros destinats a una ajuda. Entre 300 i 600 euros al mes per a aquells que realment es troben en el llindar de la pobresa.
La dirigent socialista considera que no hi ha escusas possibles per a deixar que més de 30 famílies necessitades s’hagen quedat sense els ingressos de la renda de la ciutadania en la nostra ciutat, per la roïna gestió del PP i de la nostra Alcaldessa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada