dimecres, 1 de maig del 2013

EL PSOE D’ALZIRA I GUADASSUAR RETEN HOMENATGE L’1 DE MAIG ALS QUI VAN DONAR LA VIDA PER LA LLIBERTAT I LA DEMOCRÀCIA



  Militants i simpatitzants de la formació socialista, encapçalats per les seues Secretàries Generals Isabel Aguilar i Rosa Almela, han estat en les tombes dels que van ser torturats per la seua lluita en defensa dels valors i les llibertats.
Els socialistes, han fet, un reconeixement a tots aquells que ahir i hui volen fer justícia amb les víctimes de l’horror feixista i que lluiten contra els que volen soterrar en l’oblit als represaliats i ajusticiats pel règim franquista.
En l’acte s’han depositat flors en les tombes dels homenatjats, alhora que Isabel Aguilar responsable dels socialistes d’Alzira, s’ha dirigit als assistents amb missatges reivindicatius, perquè 6 milions de parats són 6 milions de raons per a exigir la retirada de la reforma laboral i un canvi en la política econòmica del Govern.
Isabel Aguilar, va manifestar la seua contrarietat perquè amb més de 6.200.000 parats el president del Govern del PP en compte de donar respostes als ciutadans el que els proposa és que tinguen paciència
Aguilar va criticar que el president del Govern va parlar de paciència perquè el que ha de tindre és urgència. Urgència per a canviar la política econòmica perquè és evident que amb ella, a Espanya, anem cap a una situació dramàtica.
La dirigent socialista també va aprofitar l’acte per a sol·licitar a l’Alcaldessa d’Alzira que amb més de 5.500 parats ha de dedicar els seus esforços a desenvolupar projectes que creen ocupació i no malgastar en assumptes que poc importen a la ciutadania.
Segons Aguilar l’any 2003 el número de parats a Alzira ascendia a 1.725 persones i al març del 2013 són 5.564 els parats. Per tant amb els deu anys de govern de Elena Bastidas, i del PP a Alzira, han sigut més de 3.800 alzirenys els que s’han quedat sense ocupació i més de 1.900 les famílies que estan sense cap tipus d’ingrés.
Aguilar afirma que davant d’esta situació no es pot demanar paciència als alzirenys com diu el Sr. Rajoy. “Hui més que mai hem de lluitar pels nostres drets perquè els del PP no tenen límit per als retalls”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada