dimecres, 1 de maig del 2013

ALBERIC ACONSEGUEIX AUGMENTAR LA CONTRACTACIÓ A 180 PERSONES AMB LA REDUCCIÓ DE LA JORNADA DE TREBALL


El pla per incentivar l’ocupació compta amb 430.000€

Un dels principals objectius de l’equip de govern de l’Ajuntament d’Alberic és reduir la desocupació a la localitat. Amb esta intenció es fa el Pla d’incentivació de l’ocupació.

Després d’estudiar les diferents possibilitats, s’ha optat per fer contractes de mitja jornada o del 75% de la jornada, segons els casos. “D’esta manera, aconseguim donar treball a més veins del poble que están inscrits a la borsa. La nostra prioritat és ajudar molta gent que ho esta passant mal en estos moments degut a la mala situació económica actual”, segons ha declarat Antonio Carratalà, Acalde d’Alberic
l’Ajuntament d’Alberic ha aconseguit augmentar la partida de 2013 destinada a fomentar l’ocupació, en més de 50.000€. Per tant durant este exercici es podrá contractar prop de 180 persones amb un pressupost de 430.000€, contant també les subvencions rebudes. Per a Carratalà, “són unes xifres molt positives, si tenim en comte el tamany de la población d’Alberic. Aconseguir-les, ha suposat un esforç molt important donat el moment en el que ens trobem”
Les borses de treball fomentades per l’Ajuntament d’Alberic contemplen les següents especialitats: conserges, fontaners, electricistes, pintors, obrers i conductors. Els contractes tenen una durada de tres mesos per tal que es contracte el major nombre de veins del poble.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada