dimecres, 17 d’abril del 2013

LES III JORNADES SOBRE COMPETITIVITAT TURÍSTICA DE CULLERA DEBATRÀN COM MILLORAR LA SEUA OFERTTA TURÍSTICA I COM ATRAURE TURISME RUS


Les III Jornades sobre Competitivitat Turística reunixen empresaris, experts i administració


Les III Jornades sobre Competitivitat Turística de Cullera debatran, entre altres coses, com fer de Cullera un destí més visitat per mitjà de la millor comercialització de la seua oferta i un punt d’atracció per al turisme rus.
Les jornades se celebraran el dijous 18 d’abril en l’Hotel Cullera Holiday. L’entrada és lliure prèvia inscripció i congregarà a empresaris, experts, acadèmics, responsables polítics, tècnics de l’administració pública i estudiants universitaris.
L’objectiu de les conferències és el de divulgar el coneixement sobre el sector perquè els empresaris de Cullera milloren les seues estratègies de màrqueting i vendes i convertisquen la ciutat en un punt d’atracció per al puixant turisme rus.
Rússia, un país de 143 milions d’habitants i en creixement, té una classe mitja-alta cada vegada més nombrosa i àvida de visitar destins de sol i platja. Sobre com captar a part d’este públic versarà la ponència d’un dels responsables d’un operador turístic rus, Natalie Tours.
Altres experts compartiran amb el públic les seues idees sobre nous models de gestió per a incrementar la competitivitat en hotels de destins vacacionals, donaran fórmules per a encertar en les polítiques de màrqueting dels productes i destinacions turístiques o narraran les seues experiències a l’hora de reinventar la comercialització de les destinacions turístiques tradicionals.
També es debatrà sobre la busca de sinergies entre Cullera i altres destinacions turístiques urbanes i de gran rellevància com València.
Les III Jornades sobre Competitivitat Turística estan organitzades per l’Ajuntament de Cullera en el marc del Pla de Dinamització del Producte Turístic, un projecte plurianual llançat per a millorar la competitivitat d’un dels sectors econòmics més importants de la ciutat.
Tota la informació sobre les jornades, inclosa la fitxa d’inscripció, està en la web http://jornadaturismocullera3.wordpress.com/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada