Les
III Jornades sobre Competitivitat Turística reunixen empresaris,
experts i administració
Les
III Jornades sobre Competitivitat Turística de Cullera debatran,
entre altres coses, com fer de Cullera un destí més visitat per
mitjà de la millor comercialització de la seua oferta i un punt
d’atracció per al turisme rus.
Les
jornades se celebraran el dijous 18 d’abril en l’Hotel Cullera
Holiday. L’entrada és lliure prèvia inscripció i congregarà a
empresaris, experts, acadèmics, responsables polítics, tècnics de
l’administració pública i estudiants universitaris.
L’objectiu de les conferències és
el de divulgar el coneixement sobre el sector perquè els empresaris
de Cullera milloren les seues estratègies de màrqueting i vendes i
convertisquen la ciutat en un punt d’atracció per al puixant
turisme rus.
Rússia, un país de 143 milions
d’habitants i en creixement, té una classe mitja-alta cada vegada
més nombrosa i àvida de visitar destins de sol i platja. Sobre com
captar a part d’este públic versarà la ponència d’un dels
responsables d’un operador turístic rus, Natalie Tours.
Altres
experts compartiran amb el públic les seues idees sobre nous models
de gestió per a incrementar la competitivitat en hotels de destins
vacacionals, donaran fórmules per a encertar en les polítiques de
màrqueting dels productes i destinacions turístiques o narraran les
seues experiències a l’hora de reinventar la comercialització de
les destinacions turístiques tradicionals.
També
es debatrà sobre la busca de sinergies entre Cullera i altres
destinacions turístiques urbanes i de gran rellevància com
València.
Les
III Jornades sobre Competitivitat Turística estan organitzades per
l’Ajuntament de Cullera en el marc del Pla de Dinamització del
Producte Turístic, un projecte plurianual llançat per a millorar la
competitivitat d’un dels sectors econòmics més importants de la
ciutat.
Tota
la informació sobre les jornades, inclosa la fitxa d’inscripció,
està en la web http://jornadaturismocullera3.wordpress.com/
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada