dimecres, 17 d’abril del 2013

AJUNTAMENT I HOSTALERS CELEBREN ESTE PRÒXIM CAP DE SETMANA LA II FIRA DE LA TAPA D’ALGEMESÍ



 L’Ajuntament d’Algemesí, a través de les regidories de Comerç, Turisme, Promoció Econòmica i Indústria, i gràcies a la col·laboració d’ACSA i EMPAL, realitzarà este pròxim cap de setmana, divendres 19, 20 i 21 d’abril la II Fira de la Tapa a Algemesí.
La primera edició de la Fira de la Tapa d’Algemesí va superar totes les expectatives ja que al llarg del cap de setmana es van arribar a degustar un poc més de 36.500 tapes en el parc Salvador Castell. Després d’eixe èxit aconseguit es presenta ara esta nova edició en què participaran 20 estands de restauració. Durant tres dies, els expositors mostraran les seues millors propostes gastronòmiques, de degustació, i sobretot innovadores, a tan sols 1’20 euros la tapa.
Cada estand participant presenta tres tapes, de les oferides durant la fira, que entren a concurs per a ser triades com la millor tapa. Un jurat triat a este efecte serà l’encarregat de seleccionar la Millor Tapa de 2013 i el Millor Conjunt de Tapes, sempre de les presentades per cada estand a concurs. Per la seua banda, el públic assistent també pot votar les seues favorites i depositar el vot en una urna que trobarà en les taquilles de compra de tiquets en la fira.
D’entre tot els vots es triarà la Millor Tapa del Públic; un premi que es convertix en doble ja que es premia a l’estand i també al públic participant, ja que entre totes aquelles persones que participen en este sorteig puntuant les millors tapes se sortejarà un sopar per a dos persones en qualssevol dels establiments locals participants en esta II Fira de la Tapa.












Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada