dimecres, 20 de març del 2013

MITJA CAPA ACONSEGUIX PER TERCER ANY CONSECUTIU EL PREMI A LA MILLOR FALLA DE BENIFAIÓ I MILLOR CRÍTICA LOCAL



La comissió Santa Bárbara aconseguix també per tercer any consecutiu l’estendard a la millor falla infantil i primer premi del concurs “arròs al forn” del seu component Ana Gómez Madrid

La Falla Sant Josep aconseguix doblet en el ninot indultat major i infantil

La Falla La Verge obté el doblet en els premis de cavalcada a la disfressa i a la coreografia

La comissió Arturo Más rep el primer premi del concurs “arròs estil lliure” de mà de la seua fallera María Estarelles Rodríguez

La Junta Local Fallera de Benifaió va donar a conéixer el dia de Sant Josep el veredicte del jurat després de la visita oficial que van dur a terme als monuments per a valorar quines serien les falles que aconseguirien enguany els estendards de millor falla, millor falla infantil i millor crítica local.
Per tercer any consecutiu la comissió Falla Mitja Capa aconseguix el primer premi, el de millor monument, amb una obra que a més, també per veredicte del jurat, ha aconseguit l’estendard a la millor crítica local.
El monument guanyador fa un repàs a l’actual situació de crisi econòmica i a través de diverses escenes representa de forma irònica passatges de la vida diària, fent a més una crítica local a la situació econòmica de l’ajuntament i a punts concrets de l’urbanisme local.
D’altra banda, la falla infantil guanyadora amb el primer premi dedica la seua escena central al món de Disney, amb ninot pinzellats a la perfecció representant als famosos personatges.
La junta local fallera també ha entregat els trofeus a les comissions els ninots de les quals es van salvar del foc després de la votació popular. Així, prop de 300 persones han passat per l’exposició del Ninot i han decidit amb els seus vots salvar als dos ninots, major i infantil, aportats per la comissió Falla Sant Josep. També s’han entregat enguany dos distincions en cavalcada, a la millor disfressa i millor coreografia, recaient ambdós en la Falla La Verge.
Finalment, María Estarelles Rodríguez de la Falla Arturo Más i Ana Gómez Madrid de la Falla Santa Bárbara van ser les primeres en els concursos culinaris de “arròs estil lliure” i “arròs al forn” respectivament.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada