diumenge, 17 de març del 2013

LA FALLA SANTA BÀRBARA GUANYA EL PREMI A LA MILLOR FALLA D’ALGEMESÍ




   La millor falla infantil ha sigut la plantada per la comissió d’Ideal Terrassa


La falla Barri de Santa Bàrbara s’ha alçat amb el primer premi i ha sigut reconeguda com a millor falla d’Algemesí de 2013. En categoria infantil, la falla Ideal Terrassa ha obtingut el premi al millor monument.
El segon lloc en els grans monuments ha sigut per a la falla El Cid, la tercera posició ha sigut per a la falla Víctor Praderia, el quart lloc ho ha obtingut la falla Crist de l’Agonia, la quinta posició ha sigut per a la falla Nou Mercat; la falla que ha quedat en sext lloc ha sigut la d’Ideal Terrassa, la sèptima posició ha sigut per a la falla Bernat Guinovart, l’octau lloc ho ocupa la falla Plaça Tres Moreres, la novena és El Pla i la desena posició ha sigut per a la falla Cabanilles.



En categoria infantil la triomfadora enguany ha sigut Ideal Terrassa. La falla El Cid ha obtingut el segon lloc; després d’ella, la falla Parc de Bernat Guinovart; la falla Víctor Praderia ha quedat en quart lloc. En quinta posició la falla Santa Bàrbara, seguida de la falla Crist de l’Agonia que ha obtingut la sexta posició. El sèptim lloc ha sigut per la falla El Pla, en octau lloc Nou Mercat, novena ha sigut Plaça Tres Moreres i la desena posició ha sigut per a la falla Cabanilles.

La falla Bernat Guinovart ha aconseguit el ninot indultat de 2013 en categoria majors i Víctor Praderia en infantil.

Pel que es referix a la cavalcada del ninot tots els premis de millor carrossa, millor comparsa i al millor personatge han sigut per a la falla del Cid.

El premi d’enginy i gràcia ha sigut per a la falla Santa Bàrbara.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada