dissabte, 16 de març del 2013

ELS SOCIALISTES D’ALZIRA DENUNCIEN QUE CONTINUEN PUJANT ELS HERBICIDES EN L’AIGUA MÉS DE LO PERMÉS


El dia 15 de març l’herbicida Terbumeton-desetil està en 0,24, quan el màxim permés és de 0,10


La secretària general dels socialistes alzirenys, Isabel Aguilar, considera que no informar els ciutadans de l’augment d’herbicides en l’aigua de l’aixeta és una irresponsabilitat de l’Alcaldessa.
Aguilar recorda que els socialistes vam presentar una proposta perquè s’informara els alzirenys, des de la Web de l’Ajuntament i des de els Mitjans de comunicació, de les anàlisis de l’aigua que s’anaren realitzant perquè tots els ciutadans puguen saber en cada moment el nivell de contaminació de l’aigua.
Segons Aguilar els últims resultats del dia 15 de març l’herbicida Terbumeton-desetil està en 0,24, quan el màxim permés és de 0,10, això significa que en cada mostra analitzada des del mes de gener, està augmentat la contaminació de verí en l’aigua d’Alzira.
La dirigent socialista considera que han passat molts dies i ningú informa sobre els perills que estes substàncies verinoses puguen tindre per a la nostra salut, “ací tot el món calla i el més greu ningú dóna la cara, ni dóna explicacions i això en política té un nom: irresponsabilitat i a Alzira la irresponsable política és Elena Bastidas”.
Aguilar tornarà a presentar la proposta en el pròxim ple perquè no es pague l’aigua, perquè no és potable i també insistirà en el fet que s’informe els ciutadans.
Segons Aguilar als socialistes se’ns va tractar de mentiders per dir que l’aigua no era apta per al consum en el mes de gener. Però les anàlisis són els que han deixat en evidència al Partit Popular perquè el mes de gener ja estava contaminada l’aigua en la nostra ciutat. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada