dilluns, 4 de març del 2013

COMPTE ARRERE PER A LA CELEBRACIÓ DE LES XXVIII JORNADES D’EXALTACIÓ DEL TAMBOR I EL BOMBO



 Alzira es prepara per a la celebració de les XVIII Jornades d’Exaltació del Tambor i del Bombo que tindran lloc del 8 al 10 de març en la localitat. De la mateixa, participaran delegacions de 22 municipis, inclosa la d’Alzira.
El divendres, 8 de març, a les 17 hores donaran inici les Jornades amb el toc ininterromput de tambor. Fins a les 18:30 hores, en la Tourist- Info de la Plaça del Regne es rebrà a les delegacions oficials. A les 19 hores, en l’Ajuntament d’Alzira, tindrà lloc la Recepció Oficial als alcaldes i membres del Consorci Nacional. Tot seguit, es desplaçaran en comitiva fins al Gran Teatre, on se celebrarà la Cerimònia Inaugural de les XXVIII Jornades Nacionals, així com el Pregó que dóna per iniciades les mateixes, a càrrec de D. Juan Cabanes, rector de l’Església Sagrada Família d’Alzira.
Durant l’acte del Pregó, l’alcaldessa d’Alzira, Elena Bastidas, donada la coincidència amb la commemoració del Dia Internacional pels Drets de la Dona, entregarà un obsequi a manera de reconeixement i homenatge a totes les germandats i confraries d’Alzira que compten amb dones en les seues Bandes de Tambors, així com a la Banda de Tambors i Timbals de la Junta de Germandats i Confraries de la Setmana Santa d’Alzira. Un sopar de germandat de les delegacions, posarà el punt final a la jornada.

El dissabte, 9 de març, a partir de les 11 hores, en la Plaça Major, tindrà lloc l’Acte d’Exaltació del Tambor i del Bombo, amb les exhibicions de les diferents delegacions. En el menjar de germandat, es presentaran les XXIX Jornades Nacionals del Tambor i el Bombo de 2014 que se celebraran en Calanda.
A les 17:30 hores, les diferents delegacions es concentraran al final de l’Avinguda Luis Suñer (zona locomotora), per a inaugurar el monument en homenatge al Tambor i el Bombo i, posteriorment, iniciar la desfilada dels municipis participants.
A les 22:30 hores, tindrà lloc el sopar oficial de clausura de les Jornades. A les 00:30 hores, en la Plaça del Carbó, se celebrarà un acte multitudinari de clausura de les Jornades amb la presència de tots els tamboriners.
El diumenge, 11 de març, a les 11 hores, es despedirà a les delegacions participants de les XXVIII Jornades d’Exaltació del Tambor i el Bombo.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada