diumenge, 17 de març del 2013

AGUILAR: COM ÉS POSSIBLE QUE RAJOY MANE ALS INSPECTORS D’HISENDA A LES FALLES I BARCENAS ESTIGA RIENT-SE DE TOTS?


El grup socialista presentarà en el pròxim ple una proposta per a elevar protesta formal davant del Ministeri d’Hisenda

La secretària general dels socialistes alzirenys, Isabel Aguilar, considera que El Govern del Partit Popular de Rajoy i a Alzira de Elena Bastidas, han volgut emprenyar-nos una de les festes que més diners mou en el comerç local.
Segons Aguilar és totalment incomprensible que l’Alcaldessa d’Alzira i Presidenta de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies, consenta que en plenes Festes Falleres El Govern del PP mane als inspectors d’Hisenda a sol·licitar contractes i factures a les falles de la nostra ciutat.
Aguilar afirma que les nostres falles són una festa centenària declarada d’Interés Turístic Nacional que té un atractiu molt important per a l’economia de la nostra ciutat. Amb la visita dels inspectors d’Hisenda en els dies de la planta dels monuments, l’única cosa que han aconseguit és un malestar entre els alzirenys, que a través de les comissions falleres exercixen una activitat en benefici de la nostra ciutat.
La dirigent socialista manifesta que tots hem de complir amb la nostra obligació amb Hisenda les falles també, però el que no és normal és que Bárcenas amb 38 milions d’euros, presumptament a Suïssa, estiga tan content i El Govern de Rajoy emprenga una inspecció fiscal a les falles. Així governa el Partit Popular.
Segons Aguilar el grup socialista presentarà en el pròxim ple una proposta per a elevar protesta formal davant del Ministeri d’Hisenda, per no haver tingut el més mínim respecte per la festa de la nostra comunitat i per haver intentat tacar el nostre gran atractiu turístic a l’intentar embrutar amb la sospita d’una inspecció d’Hisenda, en unes dates en què l’única cosa que ha d’importar és el bon desenvolupament de la nostra festa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada