dilluns, 11 de febrer del 2013

ELS REGATISTES DE CULLERA MARC JOVANI I ROCÍO PIRIS REBEN EL RECONEIXEMENT DE LA FVCM QUE ELS SITUA ENTRE ELS MILLORS ESPORTISTES DE LA COMUNITAT VALENCIANA.


El regatista de Sueca Serafin Sanz rep el reconeixement com a subcampió de la Copa d’Espanya en la modalitat d’Hobie Cat 16

Marc Jovani i Rocío Piris
La Festa de la Vela va premiar el passat dissabte als millors esportistes de la Comunitat Valenciana del 2012. L’esdeveniment que es va realitzar en l’Edifici Vetles e Vents de València va reconéixer més de 200 regatistes pels seus resultats internacionals, nacionals i autonòmics al llarg del 2012.
Els regatistes Marc Jovani i Rocío Piris, en representació del Club Naútic de Cullera, van rebre de mans del president de la federació el guardó que acreditava la seua trajectòria nacional durant l’any 2012.

Serafin Sanz
Per la seua banda el regatista de Sueca Serafin Sanz de l’equip Elecar 2001 va rebre el guardó pel resultat obtingut en la passada edició de la copa d’Espanya de Catamarans en la clase hobie cat 16.
Durant l’esdeveniment es va presentar també la València Boat Xou, el saló nàutic internacional que se celebrarà entre el 18 i el 22 d’abril; el suport de la FVCV a la candidatura de València, com subseu olímpica de Vela del projecte Olímpic Madrid 2020; i El Projecte Preolímpic de la FVCV per a potenciar la creació d’un equip preolímpic de la Comunitat valenciana per als JJOO de Rio i de València.
El president de la FVCV, José Martinez, va inaugurar la Festa de la Vela amb un discurs en què va fer referència als èxits del 2012, i va assenyalar les línies que marcaran el 2013.

El 2012 ha sigut un any ple d’èxits esportius per als esportistes de la Comunitat Valenciana.

Campions Nacionals Vela Lleugera

45 regatistes de Vela Lleugera van pujar al podi en Copes i Campionats d’Espanya de 14 classes: Europa; Làser Estàndard, Làser Radial i Làser 4.7; Vaurien, Finn, Planxa de vela en fórmula i Eslàlom; Ràdio Control, 2.4MR, catamarans Hobie 16, Intersèries, F 18 i Classe A; i Kiteboarding. En total es van aconseguir 51 trofeus amb podi en 26 Copes d’Espanya, 17 Campionats d’Espanya, 5 Open nacionals i 3 Gran Prix.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada