dimecres, 16 de gener del 2013

LA COMPANYIA LA FERA TEATRE I EL CENTRE CULTURAL D´ALMUSSAFES CONVOQUEN UN CONCURS DE TEXTOS BREUS TEATRALS


Les edats dels autors participants han d'oscil·lar entre els 14 i els 25 anys


Amb la finalitat d'estimular l'escriptura dramàtica entre el col·lectiu de jóvens, la companyia d'Almussafes La Fera Teatre i el Centre Cultural han convocat la primera edició del concurs juvenil de textos breus teatrals. Qualsevol jove, entre els 14 i els 25 anys, pot participar en aquest certamen, presentant fins a un màxim de tres textos originals i inèdits de temàtica lliure i redactats en castellà, que no hagen sigut premiats amb anterioritat ni estrenats per cap altra companyia.
Una nova iniciativa cultural ha nascut en la localitat d'Almussafes, una població riberenca que sempre ha cuidat molt especialment l'art en totes les seues manifestacions. En esta ocasió, el consistori municipal, a través del seu Centre Cultural – Una dependència que s'alça com un referent en l'àmbit comarcal – I de la companyia escènica local La Fera Teatre - amb una trajectòria artística que es remunta a l'any 1988 – Han decidit treballar conjuntament en la creació d'un nou certamen literari, centrat en la dramatúrgia i dirigit específicament al col·lectiu de jóvens.

S'han establit dos categories en el concurs, depenent de les edats dels autors participants – entre 14 i 16 anys i entre 17 i 25 anys – els quals poden presentar un màxim de tres textos, amb una extensió mínima de 5 pàgines cada un d'ells i amb un nombre màxim de sis personatges.
El pròxim dia 28 de febrer finalitza el termini per a la presentació dels textos dramàtics originals, que poden entregar-se personalment en el Centre Cultural o bé remetre's per correu electrònic a la direcció info@lafera.com.
El Jurat valorarà la qualitat literària, la creativitat, l'originalitat i la possibilitat de posada en escena dels textos candidats al premi en cada una de les dos categories convocades. Els autors guardonats rebran un lot de llibres, tres entrades per als espectacles teatrals que programe el Centre Cultural durant el 2013, un diploma i la satisfacció de veure la seua obra escenificada per la pròpia companyia La Fera Teatre, com a part de la producció teatral de la temporada 2012-2013.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada