diumenge, 2 de desembre del 2012

XIMO PUIG: “EL FUTUR DELS VALENCIANS PASSA EN GRAN PART PEL SECTOR AGROALIMENTARI”


El secretari general del PSPV-PSOE es mostra convençut que el potencial de les cooperatives valencianes és garantia de futur per a la Comunitat Valenciana

Ximo Puig
El secretari general del PSPV-PSOE, Ximo Puig, va visitar el passat diverses cooperatives de La Ribera Alta per conèixer de prop la situació actual del sector agroalimentari. Així, al llarg del matí va estar a la Cooperativa Agrícola San Bernardo de Carlet, a la cooperativa agrícola de Alginet (Coagri) i a la cooperativa Agrícola S.C.J. Coop. V. d’Algemesí (COPAL), la citrícola més gran d’Espanya, on es va reunir amb les seues juntes rectores per interessar-se per la situació del cultiu de caquis i cítrics.
El secretari general dels socialistes valencians ha pogut comprovar de primera mà el gran potencial d’aquestes cooperatives que tenen un volum de ventes conjunt de quasi 100 milions d’euros i al voltant de 2.000 treballadors de mitjana.
En aquest sentit, Puig ha manifestat la seua alegria perquè “el sector agroalimentari està tirant endavant i amb força”. Per tot això, Puig ha volgut agrair als presidents de les cooperatives el seu treball constant que suposa un motor fonamental per a l’economia valenciana. A més a més, segons Puig, tot aquest treball és també important perquè dóna una imatge positiva dels valencians. “Aquesta és la imatge dels valencians, que som tan honrats i tan honestos com els que més”, ha afirmat Puig. Per això, el secretari general del PSPV-PSOE, que ha recordat que el futur del país “passa en gran part pel sector agroalimentari”, creu que “la Comunitat Valenciana, malgrat els seus governants, continua tenint moltes possibilitats”.
Per altra banda, Puig ha recordat que als socialistes no els agrada la política unilateral que practica el PP i que volen fer polítiques que, atenent a l’interés general, compten amb els representants de cada sector econòmic. Per això, el secretari general dels socialistes valencians ha insistit en apostar per la cogestió de l’agricultura amb els representants del sector. En aquest sentit, Puig ha anunciat que el PSPV-PSOE elaborarà un pla estratègic abans de les eleccions per tal que “el primer dia de govern puguem posar-lo en funcionament”.
A més, el secretari general del PSPV-PSOE, Ximo Puig, també ha mantingut aquest matí una ronda de contactes amb el president del Canal Júcar-Turia i de la Sèquia Real del Júcar, amb diversos responsables polítics locals i comarcals i amb el president de la Cooperativa Elèctrica.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada