dimecres, 5 de desembre del 2012

EL PSOE D’ALZIRA DENÚNCIA LA PRESÈNCIA D’ABOCAMENTS CONTAMINANTS ENFRONT DE LA GUARDERIA INFANTIL DE TULELL


La portaveu dels socialista alzirenys, Isabel Aguilar, considera que consentir el depòsit d’abocaments contaminants, com el quitrà, no s’ha de tolerar.
Segons Aguilar estes restes d’obra pareixen ser de la reparació del Bulevard de Tulell, però allò realment inaudit és que ningú obligue l’empresa perquè els retire d’un solar on, per llei, no poden estar.
La dirigent socialista sol·licita que de forma urgent s’inste a l’empresa a què retire les runes del solar que estan enfront del centre escolar infantil, perquè no es pot consentir que s’incomplisca la llei i ningú diga res.
L’edil socialista denúncia l’incomplint de les ordenances i el passotisme del Partit Popular. La zona de Tulell no pot ser el femer d’Alzira, ni tampoc es pot consentir que sent una zona on l’única cosa construïda són centres escolars: les queixes per les runes, brutícia i mala herba siga el que identifica esta zona per culpa d’un govern completament inoperant.
Aguilar preguntarà en la pròxima comissió d’urbanísme, perquè estan ací les runes i qui va autoritzar el depòsit d’estes runes tòxiques amb restes de quitrà, i instarà el govern de la Sra. Bastidas a què prenga totes les mesures que estiga en la seua mà per a complir i fer complir la llei.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada