divendres, 3 d’agost del 2012

L’AJUNTAMENT DE BENIFAIÓ ESTALVIARÀ MÉS DE 150.000 EUROS A l’ANY DESPRÉS D’AMORTITZAR CINC LLOCS DE TREBALL


Les places no ocupades d’Oficial Major, tres agents de policia i alguatzil municipal s’amortitzen després d’aprovar-se en ple

En el ple celebrat dimarts passat a Benifaió es va debatre el punt de l’orde del dia relatiu a la modificació de la relació de llocs de treball en què es feia constar l’amortització de cinc llocs: Oficial Major, tres agents de policia i un alguatzil municipal.
PP, PSPV-PSOE i Gent per Benifaió van aprovar la proposta, el BLOC-Compromis es va abstindre en la votació. L’edil socialista Xavier Martínez va dir que estava d’acord amb la proposta ja que “parlem de places no ocupades i per tant suposa un important estalvi”. El portaveu de Gent per Benifaió José Vicente Zafra Vidal va afirmar que “a l’aprovar-se un pla d’ajust s’han d’aprovar també quin tipus de modificacions en són conseqüències del pla posat en marxa davant de la mala gestió de l’equip de govern popular”. Eduard Gómez, representant del Bloc Compromis va afirmar que si bé estaven d’acord amb l’amortització de les places “veiem contradiccions en els punts següents al plantejar-se una modificació en la plantilla de personal diferent de la de l’any anterior”. El portaveu popular José Luis Monrabal va aclarir que l’estalvi d’questes amortitzacions és considerable “més de 150.000 euros a l’any i és un pas més dins del pla d’ajust proposat per l’equip de govern”. Monrabal va recordar que el pla d’ajust va eixir avant gràcies als vots del PP i el Bloc-Compromis al necessitar-se una majoria absoluta per a la seua aprovació.


Moció de Gent per Benifaió sobre festes i tradicions

Un dels punts que va ser protegit per tots els partits representats en el consistori va ser la moció presentada per Gent per Benifaió en la que instaven el President de la Generalitat Valenciana a reconsiderar la proposta i en la mesura que siga possible retirar-la sobre el trasllat de les festivitats del 19 de març Sant Josep i 9 d’octubre Dia de la Comunitat Valenciana a les jornades de dilluns. Així, PP, PSPV-PSOE i Bloc-Compromis van recolzar la moció de Gent per Benifaió.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada