dimarts, 2 d’octubre del 2012

UN TOTAL DE 145 ATLETES PARTICIPARAN EL PRÒXIM DISSABTE EN EL MASSÍS TRIATLÓ ANTELLA LLARGA DISTÀNCIA



Un total de 145 esportistes -134 hòmens i 11 dones- s’han inscrit per a participar en el Massís Triatló Antella Llarga Distància 2012 que es disputarà dissabte que ve en aquest municipi de la Ribera.
La competició està organitzada pel Centre Esportiu i Cultural Antella (CEC Antella) en col·laboració amb l’Ajuntament d’aquest municipi riberenc i la Federació de Triatló de la Comunitat Valenciana.
Es tracta d’una prova combinada de natació, ciclisme i carrera a peu sobre distàncies de 1,9 km, 85 km. i 27,095 km., respectivament, que forma part del Circuit No Drafting Sèries 2012 i compta amb l’al·licient d’incorporar importants premis en metàl·lic per als/es guanyadors/es.
L’eixida de l’exigent competició tindrà lloc en l’Assut d’Antella a les 13:00 hores per a la categoria masculina, i a les 13:10h. per a les 11 esportistes inscrites en categoria femenina.
El riu Xúquer forma l’eix entorn del qual s’articulen els diferents traçats de natació, ciclisme i carrera a peu.
Així, els participants hauran de donar 2 voltes nadant per un circuit senyalitzat de 1.900 metres situat en aigües del riu Xúquer. Tot seguit, recorreran amb bici 85 km. per un circuit que comença i conclou a Antella i que discorre per la presa de Tous i distints municipis de la Vall Farta i de la Canal de Navarrés.
Finalment, en el segment de carrera a peu, hauran de donar 3 voltes per un traçat que transita pel casc històric i horta d’Antella.
Durant el segment ciclista, el qual inclou diversos ports de muntanya, als triatletes no se’ls estarà permés anar a roda -drafting- sota pena de desqualificació. A més, els participants hauran de superar necessàriament els horaris d’estil establits en cada un dels tres segments si no volen veure’s eliminats.
El club organitzador ha establit per al Massís Triatló Antella premis en metàl·lic de 500, 350, 250, 150 i 100 euros per als primers atletes absoluts en categoria masculina i femenina, i de 175, 125 i 75 euros per als tres primers equips classificats".
Quant a l’horari d’activitats, la reunió tècnica dels participants se celebrarà a les 11:00 h. del mateix dissabte en l’Auditori Municipal. De 11:30 a 12:00 hores tindrà lloc l’entrega de dorsals en el carrer 8 de Març i de 12:00 a 12:50 el control de material junt amb boxs. L’arribada del primer triatleta està previst que esproduïsca entorn de les 18:00 hores, mentres que lal’entrega de trofeus tindrà lloc a les 21:00 hores.
La competició de llarga distància d’Antella és la penúltima de les 12 que conformen el circuit nacional de NDS d’enguany, el qual conclourà el pròxim 28 d’octubre amb la prova que es disputarà a Orihuela i on fins a la data hi ha uns 50 inscrits.
Els triatletes participants este dissabte a Antella disposen de zones d’estacionament i acampada, així com de servicis mèdics, ambulància, fisioterapeuta, dutxes i vestuari.









Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada