dimarts, 2 d’octubre del 2012

LA IV FIRA COMERCIAL “ALZIRA OBERTA”, ARRIBA ESTE DIVENDRES A ALZIRA


La Plaça Major d’Alzira acollirà els dies 5, 6 i 7 d’octubre la IV Fira Comercial ‘Alzira Oberta’. Una Fira organitzada per l’Ajuntament d’Alzira i l’Associació Empresarial de la localitat.
La inauguració oficial serà el divendres, 5 d’octubre a les 19 hores. Si bé, els estands romandran oberts al públic a partir de les 17 hores. El dissabte 6 i el diumenge 7 d’octubre, la Fira estarà oberta de 10 a 22 hores, de forma ininterrompuda. Els estands van des dels de roba de xiquets, calçat infantil, roba esportiva, construcció, menjar, decoració a productes de perruqueria, entre altres.

El regidor de Promoció Econòmica, Ocupació i Comerç, José Luis Palacios, ha destacat: “Un total de 27 estands oferiran els seus productes en esta fira que, ja va per la seua quarta edició i acull a un gran nombre d’assistents, any rere any. Sabem que és una època difícil per als comerciants i esta fira és una bona manera de donar-se a conéixer i poder vendre les restes de temporada a uns preus molt atractius per als clients”.
A més dels estands, hi haurà una zona d’animació infantil, perquè els/es xiquets/es estiguen distrets mentres els seus pares visiten la fira.
El dissabte d’11 a 14 hores hi haurà castells unflables, d’11 a 12 hores, maquillatge i globoflexia, de 12 a 13:30 hores taller de pintura amb la decoració d’un mural gegant amb pintura normal i de dits. De 18 a 21 hores tornaran els castells unflables i de 18 a 19:30 hores, tallers de manualitats i de construcció de jocs tradicionals.
Una vegada acabats estos tallers i fins al final de la vesprada hi haurà maquillatge i globoflexia.
El diumenge l’activitat infantil començarà a les 11 amb castells unflables fins a les 14 hores, amb maquillatge i globoflexia fins a les 12 hores i amb conta contes de 12 13:30 hores. A la vesprada, de 18 a 19:30 hores tindrà lloc un taller de cuina infantil i maquillatge i globoflexia.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada