dilluns, 8 d’octubre del 2012

CULLETA TV. PODRÀ TORNAR A VEURE’S PELS CIUTADANS DE CULLERA ARA A TRAVÉS D’INTERNET


Ara Cullera Té Veu, Ara CTV, és l’eslogan d’aquesta nova plataforma d’informació a l’abast de la ciutadania.

Després del tancament de la televisió local de Cullera i l’acomiadament dels seus treballadors per decisió de l’equip de govern municipal, el nou portal de Comunicació, Culleratv.es va ser presentada en societat el passat 5 d’octubre, al Saló d’Actes del Conservatori Professional de Musica de Cullera.
El públic va conéixer el nou portal de comunicació i participació ciutadana que fusiona diferents mitjans de comunicació a través d´internet.
Un grup de professionals de la comunicació i les noves tecnologies, formats en l’anterior canal de televisió local de Cullera practicament des de l’inici de les seues emissions, ha tingut la iniciativa de posar en marxa, després de l’acomiadament col·lectiu efectuat pel govern local del PP, el primer Portal Integral de Comunicació. La plataforma permet accedir des d’internet a tots als mitjans (premsa, ràdio i televisió), convertint-se en un suport de comunicació integral.
A través d’aquesta iniciativa els treballadors de telecullera han volgut demostrar que havien altres vies legals de continuar les emissions de la televisió local i que el govern municipal d’Ernesto Sanjuan va desestimar.
Aquest nou projecte de comunicació on line es posà en funcionament el passat 15 de setembre i ja ha aconseguit una important presencia en les xarxes socials, Faceboock i Twitter.
Ximo Gimeno, President de Culleratv, va destacar en el seu parlament, que el nou portal de comunicació, té com a finalitat principal informar la ciutadania. Volem que s’assabenten de l’actualitat, i participen directament, “molts són els que ja col·laboren amb nosaltres, tant col·lectius com particulars, i anime a la gent que no ha provat que ho intente, perquè tots tenim alguna cosa a dir”, afirmà Gimeno.
Culleratv es pot vore des d’un ordinador, des d’una tableta i des d’un telèfon mòbil, el disseny és senzill, i accessible per aquelles persones que no estan acostumades a navegar per la web.
La presentació va estar acompanyada de diferents treballs en format audiovisual que van permetre al públic saber quin és el treball realitzat pels professionals i com l’usuari pot navegar per la web. El portal dedica uns formats especials a la publicitat, gràcies als quals podem informar de productes i serveis, reforçar la imatge d’un comerç i fer-la visible en les xarxes socials.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada