Se
serviran degustacions de peix fregit, arrossos, begudes i postres
per a més de 1.500 persones.
![]() |
foto: Jordi Piris |
Per
quart any consecutiu, el pròxim 14 d’octubre, Cullera celebrarà
la seua Jornada Gastronòmica Marinera al costat de la llotja i port
pesquer.
La
jornada està organitzada per la Regidoria de Turisme de
l’Ajuntament de Cullera i la Confraria de Pescadors de Cullera i
compta amb el suport del Pla de Dinamització del Producte Turístic
de Cullera, la Diputació Provincial de València a través del
Patronat “València, Terra i Mar”, i la Conselleria de
Agricultura, pesca i alimentació.
En aquesta jornada multitudinària se serviran degustacions de peix fregit,
arrossos, begudes i postres per a més de 1.500 persones.
Per
a poder assistir a la jornada, els interessats han d’adquirir els
seus tiquets per valor de 3€ a les Oficines Tourist Info de
Cullera o en la mateixa Confraria de Pescadors. No obstant això, com
en anys anteriors, es reservarà una quota limitada de tiquets per a
la venda el mateix dia de l’esdeveniment.
Quinzena
Marinera
Cullera
celebra també del 8 al 21 d’octubre, una quinzena marinera en
alguns dels principals restaurants de la ciutat. Per un preu de tan
sols 24 euros, els comensals podran gaudir de menús degustació
amb plats tan suggeridors com el polp amb gaspatxo de raïm i
pistatxos; arròs melós de rap, llagostins i cloïsses; la paella
d’abadejo, floricol i carxofes; o l’arròs melós de petxines de
pelegrins.
Els
arrossos, tant en la jornada gastronòmica marinera del dia 14, com
en els menús de la quinzena marinera seran elaborats amb Arròs
Senyorial de Cullera, varietat albufera. Un nou arròs autòcton que
combina les bondats de les varietats sénia i bomba.
Per
a obtindre més informació sobre la jornada gastronòmica marinera i
els menús dels restaurants de la quinzena marinera es pot consultar
la web www.culleraturismo.com
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada