dimecres, 19 de setembre del 2012

EL PSOE D’ALZIRA EXIGIX A L’ALCALDESSA QUE ERADIQUE EL XABOLISME EN L´ALQUERIETA




La portaveu socialista, Isabel Aguilar considera deplorable la situació que estan patint els veïns de l´Alquerieta on es troba ubicada la xabola amb un cavall dins.
Segons Aguilar són moltes les denúncies que arriben al grup socialista. L’edil socialista manifesta que “no és possible que estes coses ocórreguen a la nostra ciutat i ningú les detecte. Açò és la mostra d’una falta total de dedicació de l’equip de govern i de l’Alcaldessa d’Alzira”.
La responsable socialista reclama que es done una solució immediata i es retire la xabola i els animals que hi ha i que es posen els mitjans necessaris perquè estos fets no tornen a ocórrer.
Segons Aguilar la inacció del Partit Popular i de la Sra. Alcaldessa ha contribuït a la difícil situació actual, “si no es posa una solució ràpida pot produir alguna tensió social amb greus problemes de seguretat i convivència”.
Aguilar anuncia que el Grup Socialista presentarà una proposta en el pròxim ple perquè de forma immediata s’intervinga de forma directa per a resoldre el problema de l’assentament xabolista en esta zona.
Per a la portaveu socialista el Partit Popular i Sra. Elena Bastidas no poden inhibir-se, no poden mirar cap a un altre costat, estos fets poden generar un conflicte de seguretat ciutadana.
Aguilar considera que en esta ocasió la Sra. Bastidas, no pot, ni ha d’escudar-se en que existisca o no denúncia per part dels propietaris legals del sòl en què s’ha instal·lat esta xabola.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada