dimecres, 25 de juliol del 2012

ELS SOCIALISTES DE LA RIBERA ALTA PROTESTEN PEL RETARD DE LES AJUDES DEL PLA DE DESOCUPACIÓ AGRÍCOLA



L’Executiva Comarcal del PSPV-PSOE manifesta la seua indignació pel retard en l’arribada de les ajudes concedides pel Servei Públic d’Ocupació Estatal ( antic INEM ) per a, pal·liar la desocupació agrícola durant els mesos estivals.
Des de l’executiva dels socialistes a la Ribera Alta s’eleva una protesta a la delegada del Govern per una demora sense precedents des de fa dècades i que en el cas de la Ribera Alta s’agreuja perquè de la posada en marxa d’aquestes ajudes depenen moltes famílies de la comarca.
Segons els socialistes de la Ribera Alta “esta situació és indignant perquè haurien d’haver començat els treballs l’1 de juliol i encara, hui, no sabem res de quan començaran els seus contractes els treballadors agrícoles”. “És inamissible que estant la baremació realitzada, i a falta del vist i plau de la intervenció de l’estat per a entregar les ajudes, el Partit Popular consenta esta situació en la nostra comarca".
Segons expliquen des de l´executiva socialista, “després de les gelades patides enguany els treballadors agrícoles han sofrit unes pèrdues considerables. La gent no entén què passa i el Partit Popular dóna informacions contradictòries”.
Els socialistes de la Ribera Alta consideren que aquesta problemàtica afecta més de 800 treballadors en la Ribera, “no entenem perquè no arriben les subvencions concedides i tampoc entenem que El Govern Valencià del Sr. Fabra, no es preocupe per este programa d’ajuda a la desocupació agrícola”.
Segons l’executiva dels socialistes de la Ribera Alta, “al Partit Popular de la nostra comarca li importa ben poc com de malament  ho estan passant els treballadors del camp, ja que sabent que el retard a aplicar el Pla de Desocupació Agrícola és culpa del Govern de Rajoy, no fan res per solucionar-lo”.
La Comissió Executiva Comarcal dels socialistes de la Ribera Alta, ha acordat presentar mocions en tots els ajuntaments de la comarca, exigint la immediata contractació i posada en marxa de forma urgent de la pla de desocupació agrària.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada