dijous, 28 de juny del 2012

UNA VINTENA DE JÓVENS D´ALMUSSAFES COMPETIXEN EN EL XIII TORNEIG D´ESCACS


El regidor de Joventut del consistori d'Almussafes va fer entrega, durant la vesprada del dimecres dia 27, dels trofeus als sis vencedors en la tretzena edició del Torneig d'Escacs Vila d'Almussafes. Vint jóvens han competit en les categories sub-12 i absoluta, en aquesta nova convocatòria de la competició, que s'ha desenvolupat durant dos jornades al Centre d'Informació Juvenil.
Cap a les 20 hores del dimecres dia 16, el Centre d'Informació Juvenil va acollir l'acte d'entrega dels trofeus als sis guanyadors del tretzé torneig d'escacs vila d'Almussafes. Carlos Alepuz va obtindre el premi de campió en la categoria sub-12, seguit de Roc Ferrari i Ramón Duart, que es van classificar en segon i tercer lloc. Per la seua banda, el vencedor absolut va ser Juan de la Calle, que finalment va superar Álvaro González i a Cèsar Díaz, que van concloure en segona i tercera posició, respectivament.
El regidor de Joventut, Carles Grancha, va repartir els trofeus als vencedors i va animar a tots els participants “a continuar practicant aquest joc, en el qual primen qualitats com l'estratègia i la concentració”.
Les normes de la Federació Internacional d'Escacs han regit en tot moment la competició, que es va iniciar a les 17 hores del dimarts dia 26 i que es va desenvolupar també durant la vesprada d'ahir dimecres, en la qual es van convocar les partides finals.
Els vint participants inscrits en aquesta cita obligada per als amants dels escacs es van dividir en dos grups de deu, que es van enfrontar en les categories Sub-12 i Absoluta.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada