dimecres, 27 de juny del 2012

LA BANDA JUVENIL DE L’ATENEU MUSICAL DE CULLERA PARTICIPA EN L’I CERTAMEN DE BANDES JUVENILS “VILA D’ALCÀSSER”


Nombrosos socis i simpatitzants acompanyaran els jóvens artistes el dissabte 30 a Alcàsser.


Dissabte 30 de juny, la Banda Juvenil de l’Ateneu Musical de Cullera dirigida per Oscar Biendicho Gimenez, participarà en l’I Certamen de Bandes Juvenils “Vila d’Alcàsser”.
50 jóvens músics de l’Ateneu Musical de Cullera, tots ells menors de 20 anys, interpretaran, A la Plaça del Castell, a partir de les 22 hores, en primer lloc el pasdoble “Ateneu Musical” de Marià Puig Iago. Després, serà el pasdoble “Puenteareas” de R. Soutullo el que servirà de prova acústica, la qual no es tindrà en compte a l’hora de puntuar. Com a obra obligada, podrem escoltar “Alba de Tormes”, Obertura per a un festival d’estiu, de Joaquín Gericó, i per a acabar, la Banda Juvenil de l’Ateneu de Cullera, interpretarà com a obra de lliure elecció “El Camí real”, Fantasia llatina, del compositor Alfred Reed.
Les altres dos societats musicals participants en aquest concurs seran la Banda Juvenil de l’Agrupació Filharmònica Borrianenca i la Banda Juvenil del Cercle Catòlic de Torrent.
Els jóvens músics han desenvolupat un pla d’assajos exhaustiu durant les últimes setmanes, aconseguint nivells de qualitat sorprenents per a una agrupació formada per jóvens músics menors de 20 anys.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada