divendres, 29 de juny del 2012

CULLERA ACOLLIRÀ EL Ir FESTIVAL INTERNACIONAL DE MÚSICA DE CAMBRA


El pròxim mes de setembre se celebrarà el Ir Festival Internacional de Música de Cambra Ciutat de Cullera. Es tracta d’un esdeveniment nascut de la inquietud de la violinista i directora del Festival, Marija Nemanyte, que compta amb el suport de l’Ajuntament de Cullera i l’empresa Gold Players.
El primer festival s’ha creat amb la intenció de portar a Cullera a grans músics de distints països amb l’objectiu d’acostar la música de cambra al gran públic.
Es tracta d’una activitat cultural i solidària, ja que tots els músics participaran de manera desinteressada i els beneficis es destinaran a un projecte humanitari.
El festival s’ha creat amb l’objectiu de convertir-se en una cita anual dins del circuit d’esdeveniments relacionats amb la música de cambra.
Divendres que ve 6 de juliol tindrà lloc el concert de presentació del Festival a l’Auditori Municipal a les 21 hores de la mà de Trio Pleiades que interpretaran peces de J. Brahms piano trio número 1 Op. 8 i D. Schostakovich piano trio número 2 Op. 67.
Les entrades tindran un cost de 5 euros i es podran adquirir a la Casa de la Cultura de Cullera.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada