dimarts, 26 de juny del 2012

XIMO PUIG, SECRETARI GENERAL DEL PSPV-PSOE INAGURARÀ LA NOVA SEU LOCAL A SUECA


Ximo Puig, Secretari General del PSPV-PSOE, vindrà el pròxim divendres 6 de Juliol a les 19,30 h a Sueca a inaugurar la nova seu dels Socialista de Sueca.
El Secretari General de Sueca, Dimas Vázquez, ha aconseguit un buit en l'apretada agenda del Secretari General i Diputat a les Corts Generals, Ximo Puig perquè puga estar amb la militància i amb els simpatitzants de Sueca durant la inauguració de la Seu Socialista.
Amb el canvi d'ubicació el PSPV-PSOE de Sueca vol tornar al format del que abans eren les Cases del Poble, i amb això tenir la seu oberta per acollir manifestacions culturals, polítiques i socials, que mantinguen viu l'esperit progressista dels més inquiets.
Dimas Vázquez, vol que la nova seu siga un espai viu i ple, per atendre les inquietuds i les propostes de tots els suecans. Es pretén aglutinar un moviment d'esquerres, progressista i plural, per a que capiguen totes les veus.
La nova seu socialista de Sueca, disposarà d'un espai comú per atendre el públic amb una oficina reservada, una sala de reunions multiusos preparada per a conferències, rodes de premsa i projeccions audiovisuals, un espai per Joves Socialistes, ordinadors i connexió a Internet.
Amb tot això, els socialistes de Sueca, pretenen estar més a prop de la ciutadania, de les seues associacions, de tot tipus de col · lectius per, d'aquesta manera, poder atendre totes les seues propostes, inquietuds i demandes referents a la nostra ciutat, i a la política municipal desenvolupada pels seus regidors al Ajuntament de Sueca, i a les polítiques del Partit Socialista.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada